Szórakozás

Tóth Gabi: Fájt, amikor Gábor burkoltan megjegyzéseket tett rám a közösségi oldalán

tv2
tv2
Már mindkettejüknek új párja van.

A Vasárnapi Blikknek adott interjút Tóth Gabi, ebben megszólalt Krausz Gábortól való válásáról is. A volt házaspár tagjai azóta tovább is léptek: az énekesnő a Fricska táncosával, Papp Máté Bencével, míg a séf Mikes Anna táncosnővel alkot egy párt.

Nem volt minden rossz, voltak szép élmények, amiket megosztottunk, és akkor tényleg boldogok voltunk, nem színleltük. Egyszerűen azonban be kellett látnom, hogy nem illünk össze Gáborral, mint pár. Nem működött a házasságunk.

Az énekesnő azt mondja, ő mondta ki, hogy it a vége. Ez akkor történt, miután „már mindent megtett a házasságukért”. Szakításukat bejelentő posztjaikban Krausz mintha oda is szúrt volna az énekesnőnek azzal a mondattal: „Időnként furcsa meglepetéseket, kellemetlen fricskákat tartogat az élet”.

Fájt, amikor Gábor burkoltan megjegyzéseket tett rám a közösségi oldalán, de megértem, hogy férfiként nehéz volt feldolgoznia a házasságunk kudarcát. Nekem sem volt könnyű, hiszen amikor kimondtam, hogy igen, egy életre terveztem.

Arról, hogy új szerelme mit adott Tóth Gabinak, így fogalmazott az énekesnő:

„A fellépések során rengeteget beszélgettünk az életről, a világról, a hitről, a népzenéről, a gyökerekről, amik során rádöbbentem, milyen jó érzés, ha valakivel így tudok beszélgetni, ugyanaz az érdeklődési körünk. Ez egyben mély biztonságérzetet adott és arcon csapás is volt, mert rájöttem, hogy változtatnom kell az életemen, mert rájöttem, milyen magányos voltam. Ez a nyár folyamán következett be. Miután lezártam a kapcsolatomat Gáborral, lassan kibontakozott köztünk a szerelem vele. A kettő között viszont hónapok teltek el, már hetekkel a válásunkról szóló kiírásunk előtt szakítottunk.”

Kapcsolódó

Ajánlott videó

Nézd meg a legfrissebb cikkeinket a címlapon!
Olvasói sztorik