Szórakozás

Kovácsovics Fruzsina elmondta, hogyan érezte magát a Balázsék műsorvezetőjeként

Katona László / RTL
Katona László / RTL
Arról is beszélt, hogy elvállalná-e hosszú távra a munkát.

Pénteken egy adás erejéig Kovácsovis Fruzsina csatlakozott harmadikként (Vadon Jani megüresedett helyére) Sebestyén Balázshoz és Rákóczi Ferihez Balázsék című rádióműsorban. Az énekesnő az nlc-nek elmondta, hogy érezte magát.

„Nem először mentem, hiszen néhány hónapja már szerepeltem az adásban, akkor még Janival és Balázzsal. Vártam a mai napot, hiszen akkor is jól éreztem magam a fiúkkal. A mai nap is szuper volt!” – fogalmazott Kovácsovics, majd így folytatta:

Nyilván ez egy teljesen ismeretlen terep számomra, hiszen még sosem rádióztam. Persze bátorítanak ilyenkor, hogy mondjam nyugodtan, amit gondolok, ne fogjam vissza magam, de azért az emberben mégis van egy természetes félsz. Tartottam tőle, hogy mivel csak egy vendég vagyok, mennyire szóljak bele a különböző témákba. Mennyire legyek otthonos. Nekem mindenhez idő kell, főleg, hogy ilyen helyzetben feloldódjak. Szerencsére Balázs és Feri profi és kedves emberek, szóval mindenben segítenek. Jó a közelükben lenni.

Az énekesnő azokra a kommentekre is reagált, amikben már kész tényként kezelik, hogy ő lesz a Balázsék új műsorvezetője.

Nem titok, hogy több embert is meghallgatnak, nőben is gondolkoznak. Ez egy komplex dolog. Ha ők úgy gondolják, hogy szívesen dolgoznának velem, akkor biztosan nekem is át kellene strukturálni az életem. Mérlegelni, hogy belefér-e ez a fajta munka a mindennapjaimba

– mondta, hozzátéve: „Azt gondolom, hogy az életemben jól jönne egy új feladat, más impulzus, emiatt örülnék neki. Más fizikai és mentális terhelés, mint amit eddig megszoktam, hiszen reggel hatkor ott már toppon kell lenni fejben. Folyamatosan zsizsegni és vibrálni kell. Egyelőre kiélvezem, ha hívnak, a többi a jövő zenéje.”

A csütörtöki adásban Sebestyén Balázs kisfia is megszólalt:

Kapcsolódó
„Nyaljátok a zacsit!” – köszönt el a hallgatóktól élő adásban Sebestyén Balázs tízéves fia
Édesapja később megfejtette, hogy az idézet minden bizonnyal egy Azahriah-dalból származik.

Ajánlott videó

Olvasói sztorik