Szórakozás

„Nyaljátok a zacsit!” – köszönt el a hallgatóktól élő adásban Sebestyén Balázs tízéves fia

Ágota Csaba / RTL
Ágota Csaba / RTL
Édesapja később megfejtette, hogy az idézet minden bizonnyal egy Azahriah-dalból származik.

A Balázsék csütörtöki adásában a sportkártyák témaköre is előkerült a stúdióban: mind kiderült, azok a kártyák, amiket személyesen dedikált a rajtuk szereplő sportoló, akár komoly összeget is kóstálhatnak – szúrta ki a story.hu.

Sebestyén Balázs elmondta, hogy nekik otthon van is nagyobb gyűjteményük, fiatalabbik fia, Noel ugyanis nagy rajongója a szóban forgó kártyáknak. Hogy kiderítsék, lapul-e a kollekcióban eredeti darab, a műsorvezető felhívta az éppen iskolába tartó fiát.

Szia, Nono! Figyelj, most pénzt keres apa egy kicsit. Megcsináljuk a bizniszt. Mid van, milyen kártyáid vannak, amin van aláírás?

– kérdezte Sebestyén Balázs, mire Noel több nevet is felsorolt, de mivel a pakli nem volt nála, azt nem tudta megmondani, hogy ezek utángyártott példányok, vagy esetleg szerepel rajtuk az „authentic” szó, azaz maguk a világklasszisok írták őket alá.

Este ez a program. Apával együtt leülsz és átnézzük ezt a dolgot. Hátha találunk authentic feliratot. Átnézzük. Mi újság, jól vagy, kicsim?

–  váltott témát a műsorvezető, majd mivel volt még pár percük, Noel barkochbázni kezdett Rákóczi Ferivel.

Miután elfogyott az idejük, Sebestyén azt kérdezte a fiától, üzen-e valamit a hallgatóknak. Noel erre először azt felelte, hogy nem, de később meggondolta magát:

Nyaljátok a zacsit!

– hangzott az elköszönés, amire Rákóczi Feri annyit mondott: „Noel, köszi az új büntit”.

A műsorvezetők ezt követően nevetések közepette igyekeztek megfejteni, hogyan jutott el a beszélgetés az említett mondatig, majd egy rövid szünetet követően Sebestyén kifejtette, hogy a sor egy Azahriah-dal végén hangzik el egy csengőhangú lány részéről.

A tárgyalt adásrészletet ide kattintva lehet visszahallgatni.

Ajánlott videó

Olvasói sztorik