Szórakozás

13 ezer kilométert repült Las Vegasba a dubaji milliomos, hogy kielégítse terhes felesége kaviár iránti sóvárgását

A dubaji feleség kaviárból és marhahúsból építi fel a babáját.

Még a nyáron számoltunk be egy nőről, aki azzal a merész állításával került be a hírekbe, hogy csak ajándékokért cserébe hajlandó szülni férjének – az azóta eltelt kilenc hónap pedig arról tesz tanúbizonyságot, hogy kívánsága teljesült, ami lassan meghozza a gyümölcsét.

Linda Andrade jelenleg kilenc hónapos terhes, és milliomos férje, Ricky elrepítette őt dubaji otthonából Las Vegasba, hogy kaviárt és a világ egyik legdrágább marhahúsát fogyaszthassa a felesége, valamint gyémántokat vásároljon számára – írja a Daily Mail.

Az egyenlőségen alapuló házasságokat természetellenesnek tartó nő ezt a kiruccanást a következővel kommentálta TikTokján:

Annyira csalódnék a babámban, ha nem vágyna japán Wagyu A5 marhahúsra vagy kaviárra. Nem tudom, hogy a kaviár biztonságos-e, de tudod mit? Annyira finom, ne ítélkezz felettem. Kaviárból és japán A5-ösből építem ezt a babát, és nem is lehetnék büszkébb.

A terhes Andrade szerint a baba gyémántokra is vágyott, így természetesen azokból is szereztek néhányat útközben, de még így is kevésnek érzi a terhességéért cserébe kapott juttatásokat, így követőitől vár tippeket, hogy milyen ajándékokat kérjen még a szülésig. A közös ötleteléshez segítség lehet, hogy a házaspár újévi csókjának tarifája szintén néhány ékszerbe került.

@lionlindaa my caviar baby🤍 #vlog #shopping #wife ♬ Solas X Interstellar - Gabriel Albuquerqüe

Ajánlott videó

Olvasói sztorik