Élet-Stílus

Az egyenlő házasságok természetellenesek és boldogtalanok az „Eredeti Dubaji Luxusfeleség” szerint

A 23 éves nő még soha életében nem fizetett ki számlákat.

Korábban mi is írtunk Linda Andrade-ról, aki azzal cigánykerekezi körbe a közösségi médiát (mint többen a hazai színtéren is; lásd luxusfeleségek), hogy magát hagyományos feladatokat elvégző, hagyományos feleségnek tartja, aki szereti a férje által megkeresett pénzt elkölteni.

Legutóbb azzal az állításával került be a hírekbe, hogy csak ajándékokért cserébe hajlandó gyermeket szülni, míg most tán ennél is erősebb véleményt fogalmazott meg, mikor megosztotta filozófiáját, miszerint az egyenlő házasságok természetellenesek, és ebből adódóan, szükségszerűen boldogtalanok is. A 23 éves nő azt is elárulta, hogy még soha nem fizetett számlákat, és nem is tudja, hogyan kellene csinálni.

Én személy szerint szeretem a házimunkát, mert szeretek gondoskodni a férjemről. Elkényeztetem őt, megfőzöm neki a kedvenc ételeit, és gondoskodom arról, hogy a ház tiszta legyen.

– ám takarításhoz többnyire szobalányt fogad, tette hozzá a Love Don’t Judge című műsorban a Daily Mail szerint.

 

A bejegyzés megtekintése az Instagramon

 

Linda Andrade (@lionlindaa) által megosztott bejegyzés

Andrade még nyolc évvel ezelőtt ismerkedett össze párjával, Ricky-vel egy edzőteremben, majd mikor a lány elérte a 19 éves kort, Isten színe előtt is összekötötték az életüket.

A Jordániában született, azonban kétéves korában családjával együtt az Egyesült Államokba települt nő az őt ért kritikákra (például mikor aranyásónak nevezik), azt feleli, hogy férjével való megismerkedésekor még a férfi nem számított különösebben vagyonosnak. A vagyontalanság azóta a világ különböző pontjain elhelyezkedő házakká változott, miután a férfi ingatlanbefektetőként kezdett el tevékenykedni, valamint egy 6 számjegyű fizetés érkezik minden hónapban a számlájára (melynek 1 százalékát gondosan elutalja felesége számára).

Ő annyi pénzt keresett, hogy nekem nem kellett dolgoznom, és így több értelme volt otthon maradnom

– taglalta életének részleteit az eredetileg orvosnak készülő nő.

Andrade-t még édesapja, Fouad is próbálta bátorítani, hogy szerezzen munkát, aki a műsorban elmondta, mikor megtudta, lánya otthonülő feleségként képzeli el a jövőjét, nem repesett az örömtől.

A TikTokon „Eredeti Dubaji Luxusfeleség” néven futó nő azonban a következővel hárítja a maga szerint is egyenlőtlennek tartott párkapcsolatát ért kritikákat:

Az emberek azt mondják, hogy hülye vagyok, amiért teljesen egy férfire hagyatkozom az életemben, miközben ők a munkájukkal teszik ugyanezt.

@lionlindaa part 2?? 👀 #millionaireswife #luxury #money ♬ Habibi (Albanian Remix) - Ricky Rich & Dardan

Ajánlott videó

Nézd meg a legfrissebb cikkeinket a címlapon!
Olvasói sztorik