Szórakozás

„Hátborzongatónak” tartják a 29 éves anya és 22 éves lánya közti kapcsolatot

Sokan úgy gondolják, az apa csak egy klónt akart a lánya mellé.

Egy 29 éves anyának és mindössze 7 évvel fiatalabb lányának a kapcsolata erős kritikákat kap és összezavarja a közösségi médiában őket követők táborát – írja a LadBible.

Mielőtt azonban bármiféle valóban vérfagyasztó dologra gondolnánk, a köztük lévő korkülönbség azzal magyarázható, hogy Savana Chapin mostohaszülőként lépett be 22 éves lánya, Tizzi életébe. Ennek ellenére sokan úgy gondolják, a férfi csak egy „klónt” akart a lánya mellé, és „hátborzongatónak” tartják az új feleség kapcsolatát a mostoha lányával.

Ez a szülő-gyerek párost azonban nem hozza zavarba, és gyakran posztolnak olyan tartalmakat, amik kifejezetten hangsúlyozzák a köztük lévő hasonlóságot – ami nem ritka a közösségi médiában. (Egy korábban bemutatott anya-lánya párosnál szinte lehetetlen eldönteni, ki kinek a gyermeke, de olyan kapcsolatról is írtunk, ahol az anya inkább tűnik lánya testvérének, mint szülőjének.)

A 29 éves nő és férje, a 45 éves Chris Chapin akkor találkoztak, mikor Savana fodrásznak jelentkezett az addigra már háromgyerekes férfi szalonjába. Hamar megkedvelték egymást, összeházasodtak, mára pedig három közös gyermekük is született.

Bár Savana szerint legidősebb mostohalánya, Tizzi eleinte „nagyon ki volt borulva”, azóta szinte legjobb barátnők lettek.

Tudom, hogy ha én annyi idős lennék, mint Tizzi, és az apukám egy olyan lánnyal jönne haza, aki közelebb áll hozzám korban, mint hozzá, valószínűleg szétrúgnám a seggét.

– mondta a mostohaanya, aki azt is elárulta, hogy Tizzi biológiai anyjával nem a legjobb a kapcsolatuk, de többnyire békén hagyják egymást.

 

View this post on Instagram

 

A post shared by Savana Chapin (@savana_chapin)

Ajánlott videó

Olvasói sztorik