Élet-Stílus

Meg tudja mondani, melyik a képeken az anya, és melyik a lánya?

Az ausztrál páros együtt jár bulizni, általában testvéreknek nézik őket.

Nem egy – és nem két – olyan esettel találkozhattunk már, amikor fiatal anyák azzal büszkélkedhettek, hogy gyakran összetévesztik őket a lányukkal. Ezúttal, azonban tényleg lehetetlenség elsőre eldönteni, hogy az alábbi kép szereplői közül ki a szülő és ki a gyerek, sőt talán azt sem mindenki találja el, melyikük az idősebb.

 

A bejegyzés megtekintése az Instagramon

 

Kat Zoe Clark (@kat_clark_) által megosztott bejegyzés

Kat Zoe Clark 17 éves volt, amikor – pont a születésnapján – megszületett lánya, Latisha. Már csak a közös szülinap miatt is különleges kötődés van köztük, de, ahogy a két nő mondani szokta: ők együtt nőttek fel.

A 35 éves Gold Coast-i anya és a 18-adik szülinapját nemrég ünneplő lánya együtt járnak bulizni, nem egyszer testvéreknek nézik őket. Kat a news.com.au hírportálnak elmesélte: szereti figyelni az emberek arcát, amikor kiderül az igazság. Legutóbb a közös szülinapozás során az anyától kétszer is elkérték a személyi igazolványát, de olyan eset is előfordult, hogy Latitia egyik osztálytársa átjött hozzájuk, és a lányt áthozó anyuka megkérdezte Kat-től, otthon van-e az anyjuk.

@katclark86

My daughters 18th party 🎊 @tacotish ##henchman ##miami ##goldcoast ##birthday ##mumanddaughter ##mecca ##babyboo

♬ telepatía - Kali Uchis

Kat Zoe Clark azt is elmesélte, hogy szerinte azért lett belőle jó anya, mert amikor fiatalon megszülte Latishát, sokan azt mondták neki, túl fiatal, így biztosan rossz szülő válik belőle, lányának pedig nehéz élete lesz. Azóta – tíz évvel ezelőtt – Kat-nek született még egy lánya.

Ajánlott videó

Olvasói sztorik