Szórakozás

Víz, áram és fűtés nélkül maradt Papadimitriu Athina, miután kigyulladt a háza

Kovács Attila / MTI
Kovács Attila / MTI
Milliós a kár, a színésznő kezd összerogyni.

Decemberben tűz ütött ki Papadimitriu Athina házában. A színésznő eleinte azt hitte, a kazán gyulladt meg, ám azóta kiderült, hogy elektromos hiba vagy zárlat okozta a lángokat.

A biztosító már volt kint, felmérte a kárt. Pontos összeget nem állapított meg, de biztos, hogy milliós nagyságú. Leégett a kapcsoló, a bojler és az egész házat festeni kell, mert a füsttől a fehér falak mind kormosak lettek. A villanyszerelő is volt már kint. Bízom benne, hogy márciusra sikerül mindent teljesen rendbe hozni. Az egész házban azóta sincs víz és villany, emiatt fűtés sem. A víz hordása még nem lenne olyan nagy gond, van ebben gyakorlatom – az ivóvizet eddig is behordtam –, a többi nélkül viszont nem tudok meglenni. Ha nyár lenne, könnyebb dolgom volna…

nyilatkozta a Blikknek a színésznő, aki a történtek óta nem alszik otthon, három telekkel arrébb lakó legfiatalabb lányánál, Magyar Elektránál tölti az éjszakákat. „Napközben viszont itt vagyok, pakolok, rendben tartom a dolgokat, amennyire tudom” – tette hozzá Papadimitriu.

Nagy szerencsém volt, hogy ennyivel sikerült megúsznom és nem lett nagyobb baj. Egyedül voltam, talán emiatt is éreztem, hogy nagyon gyorsan cselekednem kell. Akkor fel sem fogtam, mi történik, most, utólag, hogy látom a kárt, gondolkodom sokat a történteken, és érzem, hogy kezdek ebben az egészben összerogyni. Ugyanakkor nem szoktam sokáig búslakodni, most is azon dolgozom, hogy minél előbb helyreálljon minden.

Ajánlott videó

Nézd meg a legfrissebb cikkeinket a címlapon!
Olvasói sztorik