Élet-Stílus

Tűz ütött ki Papadimitriu Athina házában, hatalmas a kár

RTL
RTL
A színésznőnek nem esett baja.

Múlt vasárnap hajnalban hatalmas zajra ébredt Papadimitriu Athina, majd arra lett figyelmes, hogy ég a háza.

Éreztem, hogy valami nagy baj van, azonnal kiugrottam az ágyból, mentem a hang felé, a folyosót már beborította a füst, de mentem tovább, és ahogy a kazánházba benyitottam, már méteres lángok álltak, mint egy indián máglya. Hirtelen azt sem tudtam, mit csináljak, persze, hogy megijedtem, de végig gondoltam, mit tegyek. Tudtam, hogy vizet ilyenkor a bojler miatt nem szabad, mert én is odaveszhetek, de egy ronggyal sem tudtam volna mit kezdeni, így gyorsan visszacsuktam az ajtót

idézi a Blikk a színésznő Borsnak adott nyilatkozatát. Papadimitriu hozzátette: mivel elmúlt 65 éves, és egyedül él a falu végén, így nemrég megrendelte a gondosórát, amit most használt is, hogy segítséget hívjon.

Három tűzoltó és egy mentőautó érkezett a házhoz. A színésznő elmondása szerint megdicsérték őt a szakemberek, hogy visszacsukta az ajtót, mivel a tűz oxigén nélkül maradt, és magától kihunyt, nem terjedt tovább.

Így is hatalmas a károm, biztosat majd csak a biztosító tud mondani, de cserélni kell a bojlert, a vezetékeket, úgy néz ki, a kazánt is, meg mindent, amit a tűz tönkretett, ami a martalékává vált. Most napokig nem lesz áramom, így vizem se. Mondanám, hogy romantikus a gyertyafény, de áram nélkül nem sok mindent tudok csinálni. Pár éve előrelátó voltam, és építtettem egy téglakályhát, hiszen én a kazánban is fával fűtök, amit most használok is, hogy ne fagyjanak el a csövek, a vezetékek. Szerencsére Elektra lányom három házzal odébb lakik, aludni átmegyek hozzá

– árulta el Papadimitriu Athina, aki viccesen meg is jegyezte a gyerekeinek, hogy advent harmadik vasárnapján égett nála is a láng, csak nem a gyertyáé, hanem a házé.

Ajánlott videó

Nézd meg a legfrissebb cikkeinket a címlapon!
Olvasói sztorik