Szórakozás

Olyan ajándékot adott a szüleinek, amiről gyerekkorukban álmodtak, de soha nem kapták meg

Oviedóék évtizedekkel később, lányuktól kapták meg a vágyott játéksütőt és a minikamiont. A házaspár a könnyeivel küzdött.

Abigail Oviedo olyan ajándékot akart adni a szüleinek, amit garantáltan nem felednek el, például azért, mert mindig is vágytak rá.

Az Illinois-ban élő nő még december 30-án osztott meg egy videót a TikTokon, ez szúrta ki nemrég az ABC. A felvételt eddig több mint 6 milliószor játszották le, és közel 800 ezer kedvelést kapott.

@abby69oviedo giving them what they thought they could never have🥺 my mom’s smile is so beautiful🎄 #greenscreenvideo #greenscreen #christmas #parents #gift #presents #present #santa #love ♬ Flowers Christian Basso - lin Music🌷

Ebben látható, ahogy Oviedo apja és anyja küzd az ajándékok kibontásával. A lány édesapjának egy Coca-Cola kamion-makettet, míg édesanyjának egy játéksütőt vett.

A videóban látható, az anyuka végez hamarabban, mosolyog, majd ráborul az ajándékra, később az apuka realizálja, hogy a gyerekkorában vágyott játékot kapta meg. Mindketten elérzékenyültek és a könnyeikkel küzdöttek.

Abigail elmondása szerint az ajándék ötlete egy korábbi beszélgetésből jött, amit a szüleivel folytatott. Édesapja elérzékenyült, amikor felidézte, hogy mennyire irigyelte azokat a gyerekeket, akik a Coca-Cola kamionnal játszhattak, mert ő soha nem kaphatta meg.

Csak arra gondoltam, most rajtuk a sor, hogy végre érezzék ezt a gyermeki örömöt!

– mondta.

Ajánlott videó

Olvasói sztorik