Szórakozás

Istenes Bence: Jobb lenne kevesebbet dolgozni és többet élni

Ivándi-Szabó Balázs / 24.hu
Ivándi-Szabó Balázs / 24.hu
Úgy érzi, megy el az élet mellette.

Istenes Bence 2023 utolsó napján Instagram-videóban mondta el, hogy az év végén szokás szerint 12 cetlire írja fel, mit szeretne elérni az elkövetkezendő évben, majd találomra kiválaszt közülük egyet, a többit pedig elégeti.

12 vágyunkat írtuk a cetlikre, amiket szeretnénk, hogy jövőre megvalósulnának. 11-et véletlenszerűen elégetünk, ezt az univerzumra bízzuk, hogy teljesítse. Marad egy cetli, amit elolvasol és az a te feladatod, amiért te vagy felelős, hogy abban az évben megvalósítsd

– mondta a műsorvezető, hozzátéve: tavalyi kívánságai fele teljesült.

2024-es terveiről így beszélt:

Nagyon fontos, hogy mivel töltöd az évet. Az a legjobb, amit szívesen csinálunk, de nyilván ezt nem mindig lehet megtenni. Sok kompromisszumot kell kötnöm nekem is az életben. Végig kell gondolni, mi a fontos, mennyi időt akarsz a gyerekeiddel tölteni vagy munkával tölteni. Sokszor azon gondolkodom, hogy nem éri-e meg jobban kevesebbet dolgozni, picit kevesebbet keresni, de lejjebb vinni az igényeket, de többet élni

– fogalmazott Istenes, majd arra is kitért, a Sztárbox rengeteg idejét lefoglalta.

Imádtam ezt a bokszos őrületet és mindent, ami körülötte volt, de elment egy évem. Júniusban volt az utolsó szabadnapom. Nem találkoztam a barátaimmal, megy el az élet mellettem. Elgondolkodom rajta, hogy nem lenne jobb kevesebbet dolgozni és többet élni. Szeretnék kicsit még többet élni és nem hajtani a sikereket és a munkát.

 

A bejegyzés megtekintése az Instagramon

 

Istenes Bence (@benistenes) által megosztott bejegyzés

Kapcsolódó
Istenes Bence elárulta, a végkimenetel ismeretében újra elvállalná-e a Sztárboxot
Az Istenest évadzáró epizódjában fejtette ki, hogyan élete meg a műsorral kapcsolatos történéseket, illetve a Rácz Jenő elleni meccset.

Ajánlott videó

Olvasói sztorik