Szórakozás

„Jól vagyok, kérlek, ne sajnáljatok!” – Varga Viktor vízzel elárasztott kertjéből jelentkezett be

TV2
TV2
Hálás mindazoknak, akik segítik ebben az időszakban.

A napokban a 24.hu is megírta, hogy a Dunán és mellékfolyóin árhullámok vonultak le, így Budapesten másodfokú árvízvédelmi készültséget rendeltek el. A kiöntő folyó Varga Viktor budakalászi birtokát sem kímélte.

Az énekes pénteken a Mokka stábját vezette körbe az otthonában, megmutatva, milyen állapotok uralkodnak a vízzel elöntött kertjében, a jurtájában és a házában, nemrég pedig az Instagram-oldalán szólt követőihez a helyszínről.

Mint mondta, korábban sokszor álmodozott arról, hogy egy tóparti ingatlan tulajdonosa legyen, ami most meg is valósult, bár nem éppen úgy, ahogyan azt szerette volna.

Valamilyen szinten boldog vagyok, mert ez a természet maga. Egy olyan mértékű tanítás az, amit itt kap az ember, ezen a területen. Annyira tetszik az, hogy látszik az, hogy semmik vagyunk. Nem létező tényező az ember a nagy természeti jelenségekhez képest. Imádom érezni a Dunának az erejét, azt, ahogy ez megjön, mint egy szomszéd, aki bejön egy kicsit hozzád meglátogatni. Itt így kell élni, ez az ártér

– fogalmazott Varga, hozzátéve: nem ejtett könnyeket a történtek miatt, amelyekre saját bevallása szerint számított is.

Nem értem azokat a kommenteket például, hogy »megérdemelte«, meg »jaj, szegény, de sajnálom«. Nyilván erre fel voltam készülve, tudtam, hogy ez lesz. Csak nem vártam ilyen hamar.

Tisztázta, hogy a háza lábakra épült, és tervben volt, hogy a jurtájához is lábazat készül. Így mint mondta, ha egy évvel később jött volna az árvíz, már a teraszáról nézhette volna a naplementét az ideiglenes tava mellől.

Én egy kalandor vagyok. Imádom azt, hogy extrém helyzetekbe kerülök és extrém esetek történnek meg velem. Azt hiszem, hogy ezzel valószínűleg van feladatom is, nem véletlenül lettem híres vagy ismert. Mert valamit át kell adnom nektek, akik nézitek, akik nem fogtok ilyeneket szerencsére átélni, vagy nagyon kicsi a valószínűsége. Hogy ilyenkor hogy lehet reagálni. Ilyenkor látszik meg, hogy ki milyen tudati szinten van. Hogyan tudja kontrollálni önmagát, az érzéseit. Veszélyhelyzetben, pánikhelyzetben hogyan tud reagálni. Nagyon sok minden kavarog most a fejemben, mint a Duna a kertemben. És jól vagyok, úgyhogy kérlek, ne sajnáljatok! Inkább csodáljátok velem együtt ezt az Amazonast, ami itt van.

Hozzátette, a szomszédjaival próbálják segíteni egymást és megoldást találni a kialakult helyzetre, hangsúlyozta továbbá, mennyire hálás mindazoknak, akik mellette állnak ebben az időszakban.

Kapcsolódó
Varga Viktor kenuval húzta be elöntött otthonának kertjébe a Mokka riporterét
Élő adásban mutatta be, milyen állapotok uralkodnak a házában.

Ajánlott videó

Olvasói sztorik