Szórakozás

Szorcsik Viki: Ha őszinte akarok lenni, azért csapkod a sors rendesen

Tulok András / RTL
Tulok András / RTL
Kemény két éven van túl.

A minap jelent meg Palik Lászlóék Ilyen az élet című YouTube-műsorának legújabb része, melyben Szorcsik Vikivel beszélgettek a műsorvezetők. Az adásban bejátszottak egy másfél évvel korábban készült interjúrészletet, ahol a színésznő még távolágtartóan nyilatkozott a tévés szereplésről, azóta viszont két showműsorban is szerepelt. Akkori véleményének miértjéről most a következőket mondta:

Az a saját döntésem volt. Akkor egy párkapcsolatból jöttem ki… szakítás előtt vagy után voltam itt nálatok. De ez csak azért fontos, mert amikor párkapcsolatban voltam, nem éreztem szükségét én sem, és a párom sem (a tévés szerepléseknek – a szerk.). Félreértés ne essék, nagyon sok helyre hívtak televíziós műsorba. Nekem általában a párjaim nem ismert emberek voltak, mindig civilek. Senki nem preferálta, senki nem szerette azt, hogy én szerepelek. Ők megtartottak inkább maguknak

– magyarázta Szorcsik, aki ugyan szívesen vállalt volna akkoriban is műsorokat, mivel szerette és tisztelte a párjait, nem akart konfliktust generálni a hétköznapjaikban. Most viszont úgy gondolja, ha ismét rátalálna a szerelem, már nem feltétlenül akarna ilyen kompromisszumot kötni.

Nekem ez a munkám. Engem ez tölt fel, ez tesz azzá, aki vagyok. Ez is formál engem mindig, ezeket szeretem. Nagyon szeretem a kihívásokat és megoldani ezeket a feladatokat. Én feladatként tekintek rá. Szeretek fejlődni. És senki miatt nem tenném már azt, hogy most megállítom magam a fejlődésben. Egyrészt már nem vagyok húszéves, ketyeg az idő, ketyeg az óra. Nagyon fel van gyorsulva a világ, és közel vannak a nyugdíjas évek, gyerekek.

A színésznő arról is beszélt az adásban, hogy az elmúlt két évben több tragédiával és nehézséggel is szembe kellett néznie, ezért várja már, hogy új lappal indíthasson 2024-ben.

Ha őszinte akarok lenni, akkor azért csapkod a sors rendesen. Nagyon-nagyon sok rossz történt az elmúlt két évben. A testvérem elvesztése, amiről nem akarok beszélni. Aztán volt a médiában ez a meghurcolás teljesen jogtalanul. Ezeken túltenni magam nehéz, hiába próbálok kívül maradni, ezeket megélni nagyon-nagyon nehéz volt. Nehéz talpon maradni, és emellett maradéktalanul elvégezni az embernek a munkáját, teljesíteni a családban, a hétköznapokban, megélni a pillanatokat. Az elmúlt két év nekem nagyon nehéz volt, az anyukámról nem beszélve, akinek volt egy agyvérzése. Akkor most a kiskutyám betegsége így karácsony előtt, akkor kaptam a sorstól még egy sokkhatást. Megmondom őszintén, nagyon várom már, hogy ennek az évnek vége legyen, és újult erővel tudjak januárban fellélegezni.

Ami a szerelmet illeti, Szorcsik elárulta, hogy bár jól érzi magát egyedül, vágyna egy társra, aki szereti, tiszteli és elfogadja őt, emellett pedig nem bánná, ha az illető legalább úgy nézne ki, mint Leonardo DiCaprio A nagy Gatsbyből.

Kapcsolódó
„A mi családunkból már mindig hiányozni fog valaki” – Szorcsik Viki karácsony előtt vesztette el az öccsét
A színésznő testvére halála óta most először tölti hármasban a szentestét szüleivel.

Ajánlott videó

Nézd meg a legfrissebb cikkeinket a címlapon!
Olvasói sztorik