Szórakozás

„A mi családunkból már mindig hiányozni fog valaki” – Szorcsik Viki karácsony előtt vesztette el az öccsét

RTL
RTL
A színésznő testvére halála óta most először tölti hármasban a szentestét szüleivel.

Két éve, két nappal karácsony előtt hosszú betegség után elhunyt Szorcsik Viki 37 éves öccse, Béla. A színésznőnek azóta nem ugyanolyan az adventi és a karácsonyi időszak, mint régen, erről a Borsnak nyilatkozott.

Ez mindenkinek nagyon nehéz, de egy szülőnek eltemetni a gyermekét, az szerintem a legkeményebb. Ezt már nem lehet visszacsinálni, ezzel együtt kell tudni élni. De ilyenkor, amikor közelednek az ünnepek, mindenki egyre lelkesebb, hogy mindjárt együtt az egész család… De a mi családunkból már mindig hiányozni fog valaki. Ilyenkor ez a mardosó hiányérzet hatványozódik, még nagyobb súllyal nyomja a szívünket

– mondta Szorcsik Viki, aki testvére halála óta először a szüleivel karácsonyozik vidéken. „Azt gondolom, szerencsések az olyanok, mint Kevinék a Reszkessetek, betörők!-ben, hogy van egy nagy családi ház, ahol az egész rokonság befér, és mindenki együtt van ezekben a napokban. Lehet fárasztó, de mégis jobb, mint az, ahogy mi vagyunk, így csonkán… Persze örülünk annak, ami maradt a családunkból, igyekszünk ebben a nehéz helyzetben is megtalálni a mi boldogságunkat” – fogalmazott a színésznő, aki azt is elmondta: tavaly mindenkinek könnyebb volt, ha nem díszítenek fel karácsonyfát, idén azonban visszatértek a szokáshoz.

Most leszünk újra ott együtt, ahol utoljára az öcsém boldog volt. Én idén nem tervezek mást, csak anyuékkal lenni. Megyünk majd ki Béla sírjához, szomorú, de ez van. Megpróbáljuk ezt elfogadni, nem tehetünk mást. Minden nap gondolok rá, mindig szomorúsággal tölti el a szívem, hogy már nem ölelhetem meg. Nagyon hiányzik: hiányzik a hangja, a nevetése, az egész lénye, és hiányzik apukám mellől. Ők mindig együtt voltak, üres a faterom nélküle. Tudom, hogy a szüleim nagyon sokat szomorkodnak, annyira szeretnék, de igazából nem tudok nekik ebben segíteni, ez a legrosszabb!

Ajánlott videó

Nézd meg a legfrissebb cikkeinket a címlapon!
Olvasói sztorik