Szórakozás

Megint rossz gépen utazott egy amerika fiú, Cleveland helyett Puerto Ricóban köt ki

A reptér egyik alkalmazottja nem nagyon nézte meg a fiú beszállókártyáját.

Két nap alatt két fiú is több száz kilométert utazott feleslegesen az Egyesült Államokban, mert rossz repülőgépre szállt.

Nemrég írtuk meg, hogy december 21-én nagymamáját indult meglátogatni egy hatéves kisfiú Philadelphiából, de az unoka nem érkezett meg a célállomásra, Fort Myersbe, ugyanis rossz gépre tette fel a Spirit Airlines munkatársa. Azóta már arról is beszámoltunk, hogy lezajlott a belső vizsgálat, és kirúgták a hibázó alkalmazottat.

Egy nappal a floridai eset után, december 22-én egy 16 éves fiú Clevelandbe szeretett volna repülni, de végül Puerto Ricóban kötött ki, az esetről csak most számolt be a CNN.

A fiú az anyját látogatta volna meg, Tampából indult a Frontier Airlines egyik járatával, de „tévedésből másik járatra szállt fel a Puerto Ricó-i San Juanba” – mondta Jennifer de la Cruz, a légitársaság vállalati kommunikációért felelős igazgatója.

Hozzátette, az ohiói és a Puerto Ricó-i járatok ugyanabból a kapuból indultak, az utóbbi gép indult először. A fiú apja szerint az egyik alkalmazott nem olvasta be a gyereke beszállókártyáját, és simán átengedte.

A Frontier őszinte elnézést kért a családtól a tévedésért

– mondta de la Cruz.

Ajánlott videó

Olvasói sztorik