Szórakozás

Francia Raisa Selena Gomezről: Hat évig alig beszéltünk, tavaly például semmit

Amanda Edwards / WireImage / Getty Images
Amanda Edwards / WireImage / Getty Images
Idén nyáron találtak újra egymásra.

Évekkel ezelőtt derült ki, hogy Selena Gomez lupusszal küzd. Az autoimmun betegség miatt az énekesnőnek 2017-ben új vesére volt szüksége, amit akkori legjobb barátnőjétől, Francia Raisától kapott meg, miután kiderült, hogy az amerikai színésznő tökéletes donor lehetne.

 

A bejegyzés megtekintése az Instagramon

 

Selena Gomez (@selenagomez) által megosztott bejegyzés

A beavatkozást követően együtt lábadoztak, ám a későbbiekben eltávolodtak egymástól. A rajongók hosszú ideig pedzegették, mi lehetett ennek az oka, mígnem a barátnők idén nyáron ismét visszataláltak egymáshoz, találkozójukról pedig a közösségi oldalaikon is beszámoltak.

Raisa nemrég az USA Todaynek adott interjút, melyben a Gomezzel való kapcsolatukról is szót ejtett – derült ki a Page Six szemléjéből.

Számomra még mindig őrület, milyen sok figyelmet fektettek az emberek a barátságunkba. Nem tudom, miért történt így az időzítés, de emlékszem, hogy júniusban St. Tropezben voltam, és folyton Selenáról beszéltem. Hat évig alig beszéltünk, főleg az elmúlt évben, akkor egyáltalán semmit

– magyarázta a 35 éves színésznő.

Mint kiderült, Gomezzel akkor vették fel egymással ismét a kapcsolatot, amikor az énekesnő júliusban a közösségi oldalán is felköszöntötte őt a születésnapja alkalmából.

Nem tudom, miért döntött így az univerzum… aztán megkeresett és azt mondta, beszéljünk.

Nem sokkal később találkoztak is, ahol megbeszélték, hogy maguk mögött hagyják a sérelmeiket, bár Raisa úgy fogalmazott, ők ketten valójában sosem voltak fasírtban egymással.

Semmi sem történt, és ha bármelyikünket megkérdezik, ugyanezt tudjuk elmondani. De szükségünk volt erre a külön töltött időre

– magyarázta Raisa, aki úgy érzi, mindketten jobb emberek lettek, és most újra meg kell, hogy ismerjék egymást.

Kapcsolódó
Selena Gomez együtt vacsorázott Francia Raisával, miután hosszú ideje pletykálták, hogy megromlott a barátságuk
Raisa 2017-ban adta oda az egyik veséjét a lupusszal küzdő énekesnőnek.

Ajánlott videó

Nézd meg a legfrissebb cikkeinket a címlapon!
Olvasói sztorik