Szórakozás

Végre egy hasznos trükk a TikTokon – így nem fogod elveszíteni az ékszereidet, ha utazni mész

Viszlát, pár nélküli fülbevalók!

Egy fiatal tiktokker felfedte, milyen módszerrel tárolja az ékszereit, mikor elutazik valahová – írja a Daily Mail.

Az amerikai Lauren tippje garantálja, hogy ezek után ne vesszenek el vagy sérüljenek meg a fülbevalók utazás során. A megoldás: gombok.

A fülbevalók végét egyszerűen csak át kell dugni a gomblyukakon, majd összecsatolni, és a teljes siker érdekében ezeket egy vászonzsákba vagy dobozba érdemes belecsúsztatni.

A kommentelők – amellett, hogy elismerték a tiktokker tippjét – megosztották a maguk praktikáit is. Az egyik nő azt javasolta, hogy a nyakláncokat feltekerhetjük egy szívószálra, így elkerülhetjük, hogy azok összegabalyodjanak. Egy másik hozzászóló két tapadós fólia rejti az ékszereit, mikor utazni indul, egy harmadik pedig megosztotta, hogy ő egy kendőn szokta átszúrni a megóvni kívánt fülbevalóit.

A módszerek attól természetesen továbbra sem védenek meg, ha valaki azalatt próbálná kilopni az ékszert a fülünkből, míg alszunk, és az se hagyjon minket megtéveszteni, ha néhány évvel ezelőtt vásároltunk volna abból a borsos árú fülbevalóból, ami eleve úgy néz ki, mintha egy pár lenne felakasztva egy papírra – miközben az csak az ékszer egyik fele.

@jeffandlaurenshow Use buttons to keep your earrings organized and secure while traveling! #travel #hack #hacks #PackingTips #traveltips ♬ Oui oui oui oui - Sacha Distel

Ajánlott videó

Olvasói sztorik