Belföld

Egy hajdúhadházi nőnek alvás közben lopták ki a füléből az arany fülbevalóját

Egy hajdúhadházi nő tett bejelentést a rendőrségre 2023. július 8-án éjjel arról, hogy valaki ellopta az arany fülbevalóját a füléből, miközben aludt. Elmondta, hogy az ágya közvetlenül a hálószobája ablaka alatt van, az ismeretlen azon keresztül hajolt be a helyiségbe. Felriadt ugyan, hogy valaki a fülénél matat, de az ismeretlen egy pillanat alatt kiakasztotta az ékszert, és elmenekült a helyszínről – írják a rendőrség oldalán. 

A rendőrök házról házra jártak, és egy óra alatt elfogták a tettest. A 21 éves férfit előállították a rendőrkapitányságra, ahol gyanúsítottként kihallgatták, beismerő vallomást tett.

A nyomozás adatai szerint bement az ingatlan kertjébe, odahúzott egy széket az ablakhoz azért, hogy kényelmesen be tudjon hajolni rajta, végigpásztázta a szobát, majd a legkézenfekvőbb értéknek a sértett fülbevalóját találta. Óvatosan kiakasztotta, majd futásnak eredt.

A nyomozók bűnügyi őrizetbe vették, és kezdeményezték letartóztatását, amit a bíróság elrendelt. Kifosztás bűntett elkövetésének megalapozott gyanúja miatt kell felelnie.

Ajánlott videó

Nézd meg a legfrissebb cikkeinket a címlapon!
Olvasói sztorik