Szórakozás

Friss fotón Arnold Schwarzenegger és Danny DeVito, 35 évvel az Ikrek bemutatója után

Universal Pictures / Collection ChristopheL via AFP
Universal Pictures / Collection ChristopheL via AFP
Mint két tojás!

Eredetileg 1988 decemberében mutatták be a nagysikerű Ikrek című vígjátékot, amiben Arnold Schwarzenegger és Danny DeVito kétpetéjű ikreket játszanak. A két főszereplő a mai napig jó barátságot ápol, Schwarzenegger a minap egy színházi darabban is megnézte kollégáját, ami után közös fotót is készítettek DeVito szintén színész lányával, Lucy DeVitóval hármasban.

Testvérem! Fantasztikus volt látni Dannyt a Broadwayn. Ő, Lucy és mindenki, aki részt vett a színdarabban, végig remekül szórakoztatták a közönséget. Alig várom, hogy újra együtt dolgozhassunk

– írta posztjában az amúgy főleg akciófilmekből ismert osztrák származású színész.

Schwarzenegger és DeVito a ’94-es Juniorban is együtt szerepeltek. Pár éve felmerült, hogy folytatást készítenek az Ikereknek, melyben előkerül a főhősök eltitkolt harmadik, színes bőrű testvére. Őt az eredeti elképzelés szerint Eddie Murphy alakította volna, később Tracy Morgan kapta meg a szerepet. A forgatás 2022 elején kezdődött volna, az év februárjában azonban elhunyt a filmet rendezőként és producerként jegyző Ivan Reitman, így végleg elvetették az ötletet.

 

A bejegyzés megtekintése az Instagramon

 

Arnold Schwarzenegger (@schwarzenegger) által megosztott bejegyzés

Ajánlott videó

Nézd meg a legfrissebb cikkeinket a címlapon!
Olvasói sztorik