Szórakozás

Rászálltak a trollok a házaspárra, mert már december 25-én leszedték a karácsonyfát

Annyi támadást kaptak, hogy le kellett tiltaniuk a kommenteket a videó alatt.

Egy házaspár nem várt tavaszig, de még az újévet sem várta meg, december 25-én leszedték a karácsonyfa díszeit és eltették a fát – írja a Mirror.

A TikTokon The Grego Family névre szereplő páros egy videót is közzétett erről, a felvételen  Lew és Em látható, ahogy épp végeztek a pakolással, a nő már csak úgy csinál, mintha porszívózna.

@thegregofamily Shes also planning on Painting tomorrow 😂🤦🏻‍♂️ Merry christmas everyone! #thegregoryfamily #merrychristmas #christmas #nesting #pregnancy #fyp ♬ original sound - <3

Úgy látszik, ma délután fél háromkor véget ért a karácsony. Lebontva a fa és a díszek, nagy tisztaság

– mondta a nő.

Az ok az, hogy a nő terhes, így szeretett volna minél hamarabb rendet a lakásban.

A kommentelők azonban nem kímélték.

A videó több mint félmillió megtekintést ért el és 20 000 lájkot kapott, és rengeteg hozzászólás is érkezett, de ezeket le kellett tiltani, a trollok ugyanis szétszedték a párt a történtek miatt.

Em később reagált a támadásokra.

Ha ma vagy három hónap múlva le akarod bontani a fát, az a te döntésed. Mindenki más! A közösségi média mindenkinek lehetőséget ad, hogy biztonságban, a képernyő mögé bújva, következmények nélkül elmondja a saját véleményét.  Ha egy férfi szoknyát akar viselni – hajrá! Ha egy csirke át akar kelni az úton – hajrá!

– tette hozzá.

Ajánlott videó

Nézd meg a legfrissebb cikkeinket a címlapon!
Olvasói sztorik