Szórakozás

Sánta Laci: Lakáshitelem van, nagyon jól jött volna a főnyeremény

TV2
TV2
Kiesett a Farm VIP-ből, de így is nyertesnek érzi magát – csak éppen nem anyagi szempontból.

Sánta Laci a finálé előtt két nappal esett ki a Farm VIP-ből, utána a Borsnak elmondta: elsősorban a fiának akarta megmutatni, hogy erős férfi, továbbá szerette volna, hogy a szülei is büszkék legyenek rá.

Tizenöt másik ember mellett is ki tudok tűnni, fel tudnak rám figyelni azokkal az értékekkel, amiket képviselek. Időről időre tényleg bebizonyosodik, hogy sokkal többre képes az ember, mint amit kinéz magából. Egyébként is van bennem egy kishitűség, biztosan azért lettem színész, hogy folyton visszajelzéseket kaphassak. Viccet félretéve, ez egy olyan hely vagy buborék, ahol biztonságos keretek között nagy mértékben tudod bővíteni a határaidat. Emberként bemenni és annak is maradni volt a célom. Amit más háta mögött vállaltam, azt a szemükbe is megmondtam

– fogalmazott a színész, aki nem tagadja: jól jött volna neki a 14 milliós fődíj.

Sajnos nem sikerült elérnem a célom, hogy a top ötbe kerüljek. Kíváncsi lettem volna, hogy egy szimpátiaszavazáson milyen eredményt értem volna el pusztán azzal, aki vagyok. Abban sincs semmi titok, hogy nekem is nagyon jól jött volna a főnyeremény. Lakáshitelem van, és a házon is van bőven mit csinálni. Sok-sok év múlva ezt az ingatlant úgy szeretném átadni a kisfiamnak, hogy tehermentes legyen.

Mégis hálás, hogy részese lehetett a Farm VIP negyedik évadának, ahogy annak is, amilyen visszajelzéseket kapott. „Nekem ezért már megérte, én már így is nyertem” – mondta.

Kapcsolódó

Ajánlott videó

Olvasói sztorik