Kultúra

Azzal gyanúsítják Chert, hogy négy férfival elraboltatta a saját fiát

Mathis Wienand / WireImage / Getty Images
Mathis Wienand / WireImage / Getty Images
A vádakkal a férfi felesége állt elő.

Két évvel ezelőtt Cher fia, Elijah Blue beadta a válókeresetet, hogy az életét Marieangela Kingtől külön folytathassa, 2022 novemberében azonban tizenkét napot mégis újra együtt töltött a nővel. Ennek az időszaknak épp házassági évfordulójukon, november 30-án szakadt vége, mikor négy férfi tört be a pár New York-i hotelszobájába, ahonnan Elijah Blue Allmannal távoztak – írja a Rolling Stone.

A részleteket King néhány nappal később, december 4-én, a Los Angeles-i Legfelsőbb Bíróságon tett vallomása rejti, aminek részletei nemrég publikussá váltak, hiszen a pár most is futó válási ügyében használják fel őket.

A dokumentumok szerint a férfiak egyike a nőnek arról beszélt, hogy Allman anyja bérelte fel őket a feladatra.

King hozzátette: semmit sem tud férje hollétéről, illetve állapotáról, és aggódik érte, annyit azonban tud, hogy jelenleg is egy ismeretlen helyen lévő zárt egészségügyi intézményben tartják, ahonnan nem hívhatja fel telefonon.

A nő arról is beszélt a bíróságon, hogy korábban Cher maga kérte meg arra, hogy hagyja el a családi otthont, segítve ezzel a drogfüggőséggel régóta küzdő Allman állapotának javulását. Ezt meg is tette, remélve, hogy így a tartásdíja mindig időben érkezik majd, és képes lesz saját otthont bérelni

írja az Entertainment Tonight.

Kingnek ennek ellenére

nem engedték meg, hogy minden holmiját elszállíttassa, sőt, még arra sem kapott engedélyt, hogy leltárat készíthessen az értéktárgyakról.

A pár következő tárgyalására október 27-én kerül majd sor.

Ajánlott videó

Olvasói sztorik