Szórakozás

Kicsoda Vajna Tímea férje, Ráthonyi Zoltán?

tv2
tv2
Neves üzletember hírében áll.

Újra férjhez ment Vajna Tímea (vagyis leánykori nevén Palácsik Tímea), derült ki az influenszer-üzletasszony december 27-ei Instagram-posztjából. Ebben megjelölte Ráthonyi Zoltánt is, akiről a 24.hu-n korábban már írtunk évekkel korábban.

Abból idézünk most:

„A milliárdos vagyonú debreceni Ráthonyi család legutóbb akkor került a hírekbe, amikor a néhai filmügyi kormánybiztos és kaszinótulajdonos Andy Vajna özvegye, Vajna Tímea magánéleti kapcsolatba került Ráthonyi Zoltánnal. Ahogyan a 24.hu megírta: a viszony üzleti színezetet is kapott, amikor a fiatalember családjának Alaszka 2000 Kft. nevű cége beszállt a Kempinsky hotel oldalában működő, Vajna-féle Nobu luxusétterembe.

Ráthonyiék az egyik legnagyobb magyarországi kiskereskedelmi láncról, a Reálról ismertek. Cégük, az Alaszka Kereskedelmi Kft. a Reál Hungária Kft. egyik alapítója, élelmiszer- és vegyiáru kis- és nagykereskedelemre specializálódott.

Vajna Tímea Instagram-oldalán egyébként már a Tímea Palácsik Ráthonyi név szerepel.

Kapcsolódó
Vajna Tímea vőlegényének milliárdos családjával épül tovább Sarka Kata cégbirodalma
Az egykori szépségkirálynő körül százmilliókat fialó cégháló épült, amely júliusban egy új darabbal bővült. Bemutatjuk új üzlettársait, offshore-hátterű érdekeltségét és üzleti bravúrokra képes cégeit. 

Ajánlott videó

Olvasói sztorik