Szórakozás

Nyolcévesen beleszeretett egy pornósztárba – ma együtt élnek

A 18 éves orosz fiú pótapaként neveli 32 éves párja gyerekeit.

Vlagyiszlav Tyulpanov nyolcéves volt, amikor először látott egy fotót Kátya Szambuka pornósztárról. Azonnal beleszeretett.

Arról álmodozott – bár tudta, erre nincs sok esélye – hogy ők ketten egyszer egy párt alkotnak majd.

Az orosz sajtóban régóta téma, hogy Vlagyiszlav gyermekkori álma teljesült, és most maga az érintett is nyilatkozott erről a Moszkovszkij Komszomolec című lapnak.

A 18 éves fiú elárulta: a 32 éves modell és ő már másfél éve együtt vannak.

Tyulpanov elmondta, amikor a sajtó révén ő is ismert lett, megtalálta Kátya profilját egy közösségi oldalon, és ő lepődött meg a legjobban, amikor a nő válaszolt neki (azt írta: „Üdvözöllek az oldalamon, Vlagyiszlav”).

2022. április 22-én találkoztak először, az első randi egyből több napig tartott, és azóta is egy párt alkotnak – olyannyira, hogy a felnőttkorát nemrég megkezdett Vlagyiszlav sajátjaiként szereti 32 éves kedvese korábbi kapcsolatából született három gyermekét.

 

A bejegyzés megtekintése az Instagramon

 

Катя Самбука (@thekatyasambuca) által megosztott bejegyzés

A kérdésre, hogy mennyire zavarja párja foglalkozása, Tyulpanov azt mondta: Kátya egyetlen pornófilmben sem szerepel, mindez csak legenda és kitaláció:

Csak felnőtt fotósorozatokat készít és erotikus előadásai vannak. Számomra más dolog, ami fontos: már egészen kicsi koromtól éreztem, hogy rokon lelkek vagyunk.

Ajánlott videó

Olvasói sztorik