Szórakozás

Adam Driver megerősítette, hogy megszületett második gyermekük

Egy reggeli műsorban hangzott el a mondat.

Adam Driver egy reggeli műsorban megerősítette a hírt: kislányuk született Joanne Tuckerrel.  A színész a Live With Kelly and Mark vendége volt, és amikor az egyik műsorvezető, Kelly Ripa rákérdezett, igaz-e, hogy kislánya született, a Star Wars és a Ferrari sztárja azt mondta: „Igen, van, 8 hónapos”, majd hozzátette azt is, az ember hajlamos elfelejteni, mekkora „szívás” az élet a babákkal.

A Los Angeles Times szerint amikor Driver próbált a Saturday Night Live című műsorra, amelynek negyedszer is házigazdája volt, állítólag már egy vicc keretében elmondta, hogy kislányuk született (azzal humorizált, hogy tavaly arra vágyott, hogy kislánnyal bővüljön a családjuk, és ezt meg is kapta, de mivel az élet így nagyon kimerítő, idén már leginkább altatóra vágyik), de a poén végül nem került adásba, így a fentebb említett nyilatkozat számít az első hivatalos megerősítésnek.

Adam Driver és Joanne Tucker a híres színiiskolában, a Juilliardon ismerkedtek meg, 2013-ban házasodtak össze, kisfiuk 2016-ban született.

Kapcsolódó
Adam Driver még csak most lett negyven, mégis mindenki vele akar dolgozni
Adam Driver első ránézésre távolról sem az a tipikus sztáralkat, mégis tömött sorokban állnak érte a legnagyobb rendezők, pedig még csak november 19-én tölti be a negyvenet.

Ajánlott videó

Olvasói sztorik