Szórakozás

„Együtt hajtunk, együtt halunk, nélküled nem mentem volna sehova” – így örült Majka annak, hogy Pápai Joci követi őt az RTL-hez

TV2
TV2

Amint arról lapunk is beszámolt pénteken, Majka hosszú évek után otthagyja a TV2-t és visszatér az RTL-hez , 2024  második felében már az anyacsatornáján lesz látható a rapper-műsorvezető. Ahogy Majka fogalmazott, „ha jól számolom az életkorom, még az is lehet, hogy innen megyek nyugdíjba”.

Egy napot sem kellett várni és jött az újabb bejelentés: Pápai Joci is az RTL-nél folytatja. A zenész korábban több műsorban is közreműködött Majka oldalán, a Sztárban sztár legutóbbi évadjaiban együtt ültek a zsűriben, úgy tűnik, a közös munka nem szűnik meg. Majka az Instagram-oldalán reagált Pápai átigazolására:

Testvérem!! Isten hozott téged is az RTLnél!! Mivel 20 éve »együtt hajtunk,együtt halunk«, nélküled nem mentem volna sehova!💜❤️

– köszöntötte barátját.

 

A bejegyzés megtekintése az Instagramon

 

Peter Majoros (@majesz187) által megosztott bejegyzés

A nagy jövés-menés kapcsán Curtis is megszólalt: „Tudtam én, hogy hiányzom!” – üzente Majkának, egykori zenésztársának, akivel bár nem szépen váltak el, korábban óriási sikereket értek el közösen.

Kapcsolódó
„Tudtam én, hogy hiányzom!” – Curtis is reagált Majka visszatérésére az RTL-hez
Sok sikert kívánt egykori zenésztársának, akivel nem éppen barátságos módon váltak el útjaik.

Majkáék átigazolását megelőzte még az a bejelentés pénteken, hogy Szabó Zsófi és Miller Dávid is távozik a Reggeli stábjából, az ő jövőjük még bizonytalan.

Kapcsolódó
Szabó Zsófi szerint a bulvársajtó is közrejátszott abban, hogy otthagyta a Reggelit
A műsorvezetőt zavarta, hogy egy-egy jól sikerült adást vagy pillanatot nem ragadott ki a bulvár.

Ajánlott videó

Olvasói sztorik