Szórakozás

Rippel Feri a Farm VIP-ről: Lehet, az jött át az embereknek, hogy nárcisztikus személy vagyok

tv2
tv2
Elmondta azt is, 100 évig szeretne élni.

Rippel Feri volt a Farm VIP kiesője pénteken, miután egy erőpárbaj során alulmaradt Vajda Johnnyval szemben. Az artista a Ripostnak nyilatkozott a kiesésről, arról, hogyan élte meg a versenyt, ahol legtöbb játékostársa nem kedvelte azt, ahogyan játszotta a játékot.

A kiesés után nagyon sok érzés kavargott bennem, de egyúttal fel is szabadultam, ugyanis én tényleg nyerni jöttem és ebben a mentalitásban játszottam ezt a játékot. Mivel sportolói hozzáállással érkeztem a műsorba, engem nem a fődíj összege hozott lázba, hanem a győzelem érzete

– kezdte a lapnak az artista. Hozzátette azt is, gratulál Vajdának a győzelemhez, ami egyúttal őt magát arra sarkallja, még többet sportoljon.

„Nagyszerű ellenfelem volt Johnny és tényleg csak gratulálni tudok, mert egy fair versenyszituációban kerekedett fölém és felnyitotta a szemem. Ugyan már elmúltam ötven és nagyszerű formában vagyok, de ez egy visszajelzés volt nekem abban, még többet kell fejlesztenem magam, hogy felül tudjak kerekedni a fiatalság kirobbanó erején. De ettől nem félek, ugyanis elhivatottságom az öregedés megállítása.”

Rippel azt mondja, 100 évig szeretne élni:

Újra erőm teljében vagyok és az a célom, hogy a 100. életévemet is megélhessem.

A Farm VIP-ben sokakkal összerúgta a port, erről úgy beszélt:

Mivel egy versenynek fogtam fel, így a magánéletemet, a családi mivoltomat, a szerepet, amit betöltök apaként minden nap az életemben, nem adhattam ki. Sőt, egy pajzsot kellett magam köré húzzak a magabiztossággal, hogy ne vegyem szívre azokat a showműsor-elemeket, amik az egymás háta mögött való beszélések, furakodások és egyéb ilyen taktikai húzások formájában jelentkeztek. Lehet, így az jött át az embereknek, hogy elbízom magam, vagy egy nárcisztikus személy vagyok, de ez nem igaz. Ez egy védekezés volt az ellen, hogy ugyanúgy tudjak tekinteni az emberekre, akikkel versenyeztem, mint amikor először a műsor elején megismertük egymást, és én úgy érzem, semmilyen negatív gondolat nincs bennem senkiről.

Kapcsolódó
Farm VIP: emberére akadt Rippel Feri a legutóbbi párbajon
Sokan fellélegeztek a farmon ezután.

Ajánlott videó

Olvasói sztorik