Szórakozás

Miller Dávid az RTL Reggeli vezetéséről: Az utolsó pillanatig úgy keltem, mint akit vernek közben

Varga Jennifer / 24.hu
Varga Jennifer / 24.hu
Szabó Zsófival maguk mögött hagyják a hajnalban kezdődő beszélgetős műsort.

Az RTL péntek délelőtt közleményben tájékoztatta a közönséget arról, hogy Szabó Zsófi és Miller Dávid távoznak a Reggeli stábjából, új kihívások elé néznek.

Miller nemrég az Instagram-oldalán búcsúzott a műsortól és a kollégáitól, akikkel az elmúlt három évben dolgozott együtt.

Levezettem az utolsó Reggelit! Nagyon furcsa volt ma reggel veletek ülni Annyi dolog történt itt velem/velünk, annyi baromságot tudtunk egymásról, annyiszor láttuk egymást olyan állapotokban reggel amilyenben csak a legmerészebb közeli hozzátartozóink, és ezek így egy kicsit összekötik a csapatot örökre! Nagyon sokat kaptam itt, remélem, adtam is valamit

– írta posztjában a műsorvezető, aki beismerte, hogy a rendszeresség ellenére sem nagyon sikerült megbarátkoznia a koránkeléssel.

Nem fogok hazudni, az utolsó pillanatig úgy keltem, mint akit vernek közben, de aztán ami a stúdióban várt, a kollégák, mindenki, aki a képernyő előtt vagy mögött dolgozott, a kávézások, a sztorizások, na ezek nagyon fognak hiányozni. Még szomorú leszek egy darabig, aztán pedig koncentrálok az előttem álló feladatokra, mert lesznek! Köszönöm a kedves szavakat, öleléseket, azt, hogy befogadott a stáb és a nézők is! Nézzétek a Reggelit továbbra is, de már nélkülem

– zárta sorait, hozzátéve: a közeljövőben ne nagyon keresse senki 11 óra előtt.

Távozásával kapcsolatos gondolatait nemrég Szabó Zsófi is megosztotta.

Kapcsolódó
Szabó Zsófi szerint a bulvársajtó is közrejátszott abban, hogy otthagyta a Reggelit
A műsorvezetőt zavarta, hogy egy-egy jól sikerült adást vagy pillanatot nem ragadott ki a bulvár.

Ajánlott videó

Olvasói sztorik