Szórakozás

Yvonne Dederick és párja elhalasztották az esküvőjüket

Most már legalább egy éve tolódik a dolog.

Orvosként dolgozó párja tavaly tavasszal jegyezte el Yvonne Dedericket. Akkor a Feleségek luxuskivitelben című realityből ismert üzletasszony úgy nyilatkozott, még abban az évben szeretnének összeházasodni. Őszre tervezték a szűk körű esküvőt, ami azóta is tolódik. Dederick múlt év végén azt mondta, az esküvőt tavaszra tolták, idén nyáron pedig már arról beszélt, elment a kedve a lagzi megszervezésétől, mikor megtudta, mi mennyibe kerül manapság.

A médiaszemélyiség most a Blikknek elárulta, miért nem került még sor a menyegzőre.

Bevallom, még mindig nem szedtük magunkat össze arra, hogy elkezdjünk intézkedni, szervezkedni. Rengeteg munkánk volt idén, közben új házba költöztünk, ami rengeteg időt és energiát vett el, és mindeközben a gyerekek is felvételiztek. Olyan dolgok jöttek közbe, amik mind fontosabbak voltak az esküvőnél, amire már nem maradt időnk

– magyarázta Dederick, hozzátéve: vőlegényével nem érzik sürgősnek, hogy összeházasodjanak.

Mi így is boldogok vagyunk, szeretjük egymást, és valójában úgy élünk már, mint férj és feleség. Ez nem jelenti azt, hogy soha nem kötjük majd össze az életünket. Most szeretnénk letudni az ünnepeket, és talán januártól újra elkezdünk tervezni. Azon szoktunk vacillálni, hogy lehet, csak be kéne mennünk az anyakönyvvezetőhöz, és minden felhajtás nélkül egybekelni, majd utána elindulni a nászútra.

Kapcsolódó

Ajánlott videó

Nézd meg a legfrissebb cikkeinket a címlapon!
Olvasói sztorik