Szórakozás

Mardoll orvosa jegyezte el Yvonne Dedericket

Fülöp Dániel / 24.hu
Fülöp Dániel / 24.hu
A médiaszemélyiség annak idején a lányát kísérte el egy vizsgálatra, ott találkozott először a férfival, aki mára a vőlegénye lett.

Yvonne Dedericket a Feleségek luxuskivitelben című realityből ismerte meg az ország. A sorozatban szerepelt a lánya, Mardoll is.

Kapcsolódó

A médiaszemélyiség a minap a Blikknek árulta el, hogy a párjával, Zoltánnal esküvőt terveznek, mivel a férfi nemrég eljegyezte őt. Dederick egy orvosi vizsgálat során találkozott először a kedvesével, amikor a lányát, Mardollt kísérte éppen.

A lányomnak úgynevezett pattogós csípője van, ezért fordultunk ortopéd szakemberhez. Zoli nagyon kedves volt, és az első pillanattól látszott, hogy jó orvos. Olyan férfi, akire felnézhetek, művelt, sikeres a szakterületén, odaadó és gyöngéd

– mondta a lapnak a reality sztár, aki később egy eseményen találkozott újra a doktorral, akinek bár kezdetben nemet mondott, később a kitartását látva elfogadta a randevú meghívását. Amiből mostanra lánykérés lett.

Néhány hete elmentünk kettesben Szilvásváradra, és egyszer csak letérdelt elém és ott tette fel a kérdést. (…) Magamon is meglepődtem, nem vagyok romantikus alkat, de elérzékenyültem, sírtam. Nagyon megható pillanat volt. Korábban azt gondoltam, hogy nem megyek már férjhez, nem kell se papír, se ceremónia a boldogsághoz, de most azt érzem, hogy fontos számunkra ez a kötelék.

Dederick és kedvese még idén szeretnének összeházasodni. Őszre tervezik a menyegzőt, nagy felhajtásra viszont nem vágynak: mindketten csendes, meghitt szertartást képzeltek el.

Ajánlott videó

Olvasói sztorik