Szórakozás

Hajnal Bettina Jákob Zoltánról: Nem zártunk ki semmit, mikor eldöntöttük, hogy külön válunk

Adrián Zoltán / 24.hu
Adrián Zoltán / 24.hu
Nem zárkózik el attól, hogy idővel szorosabb barátság alakuljon ki közöttük.

Novemberben ért véget A Nagy Ő idei évada, melyben Jákob Zoltán kereste a szerelmet. A milliárdos a műsor végén úgy döntött, a műkörmösként dolgozó Hajnal Bettinával szeretne tovább ismerkedni, néhány hete viszont bejelentette, hogy a szakítás mellett döntöttek. A különválás okairól később a Story magazinnak beszéltek.

Hajnal Bettina a minap a Ripostnak adott interjút, melyben elárulta, bár nem volt könnyű az a néhány óra, amíg az üzletemberrel megbeszélték a dolgaikat, belátja, hogy bármennyire erősen is próbálkoztak, nem tudott működni a kapcsolatuk. Mint mondja, a műsornak köszönhetően rengeteg új vendége lett, a sok munka pedig eltereli a figyelmét a szakításról.

Így, hogy nincs sok szabadidőm, ez megkönnyíti a dolgomat. Zolival egyébként nem zártunk ki semmit se, mikor eldöntöttünk, hogy külön válunk, de most barátok vagyunk. Később azonban lehet ebből egy nagyon szoros barátság is

– mondta Hajnal, aki reméli, hogy egy napon akár üzlettársak is lehetnek majd Jákobbal, akinek a termékeit továbbra is szívesen használja.

Kapcsolódó
A Nagy Ő: Jákob Zoltán és Betti is elmondták, miért döntöttek a szakítás mellett
Hat hónap után jutottak arra az elhatározásra, hogy jobb, ha külön utakon folytatják.

Ajánlott videó

Olvasói sztorik