Szórakozás

A Nagy Ő: Jákob Zoltán és Betti is elmondták, miért döntöttek a szakítás mellett

Adrián Zoltán / 24.hu és TV2
Adrián Zoltán / 24.hu és TV2
Hat hónap után jutottak arra az elhatározásra, hogy jobb, ha külön utakon folytatják.

Az idei Nagy Ő-ben Jákob Zoltán szívéért versengtek a hölgyek, a fináléban pedig úgy tűnt, az üzletember Hajnal Bettina mellett talált rá a boldogságra. A forgatások után egy ideig nem találkozhattak, hogy le ne bukjanak, az utolsó adást követően viszont folytatták az ismerkedést. Jákob a napokban árulta el, hogy a választottjával szakítottak, nemrég pedig mindketten a Story magazinnak meséltek a miértekről.

A műkörmösként tevékenykedő Betti azt mondta a lapnak, Jákob éveken át a plátói szerelme volt, és amint először egymásra néztek a műsor forgatásán, érezte, hogy őt választja majd az üzletember. Végül sok szép pillanatot volt lehetőségük megélni az elmúlt hat hónapban, de rá kellett jönniük, hogy nem passzolnak össze.

Valós érzelmek alakultak ki kettőnk között, és tiszta szívemből szerettem volna, hogy ez a kapcsolat működőképes legyen. De annyira más élet- és anyagi körülményeink vannak, hogy egy idő után kiütköztek a különbségek. Egymástól nagyon távoli társadalmi rétegbe tartozunk, és ezáltal az életritmusunk is nagyon más. Míg én 10-12 órát dolgozom, és utána a kislányommal vagyok, addig Zoli egészen máshogy él. Ő ott tart, hogy gondol egyet, és spontán elutazik, amit megérdemel, és amivel nincs is semmi baj. Csak én nem tudok mindent félretenni, és vele tartani. Viszont sem az ő, sem az én életemet nem akartuk a felborítani

– fogalmazott Hajnal, aki úgy véli, a rájuk irányuló figyelem is szerepet játszott abban, hogy a szakítás mellett döntsenek.

A műkörmös ismét hangsúlyozta, nem Jákob jómódúsága ösztönözte arra, hogy A Nagy Ő-be jelentkezzen, ha ugyanis a pénzére utazott volna, hátra hagyta volna a korábbi életét, hogy a millióiban úszkáljon, ennek viszont éppen az ellenkezőjét tette.

Robotoltam, robotolok ma is, mert számomra nem egy férfi pénze, hanem az jelenti a biztos talajt, amit én megteremtek magamnak.

Hozzátette, az üzletemberrel szépen váltak el egymástól, ha pedig lecsendesednek a dolgok, meglehet, hogy egyszer újra egymásra találnak.

A lap Jákob Zoltánt is elérte, hogy ossza meg az olvasókkal a történet rá eső részét. Mint mondta, nincs benne rossz érzés vagy szomorúság, de még csillapodnia kell benne a dolgoknak.

Részemről a szakítás fő oka az volt, hogy nem tudtuk egyeztetni az elképzeléseinket, és ezáltal nem láttam a közös jövőnket. Próbáltuk megoldani a gondokat, ezek között felütötte a fejét féltékenység és vitahangerő-probléma is a részemről, de azt gondolom, mindkettőnk felelőssége, hogy nem jött össze ez a kapcsolat. Nagyon jól éreztük magunkat együtt, de végül úgy döntöttünk, nem raboljuk egymás idejét. A dolgok ugyanis, úgy láttuk, nem fognak megoldódni

– árulta el a milliárdos, aki jelenleg nem nyitott az ismerkedésre, de hisz abban, hogy amikor kell, szembejön majd vele az, akire vár.

STORY
Kapcsolódó

Ajánlott videó

Nézd meg a legfrissebb cikkeinket a címlapon!
Olvasói sztorik