Élet-Stílus

Berki Mazsi a Sztárbox-fináléról: Úgy jöttem ide, hogy muszáj kiütnöm magamból, ami bennem van

RTL
RTL
A szuperdöntő előtti napokban nem tudta levezetni a benne gyűlő feszültséget.

Vasárnap ért véget a Sztárbox 2023-as évada: női könnyűsúly-kategóriában Berki Mazsi és Dobos Evelin csaptak össze, a mérkőzésen végül az influenszer kerekedett felül. A színésznő a szuperdöntő előtti napokban ágynak esett, így péntek este még kérdéses volt, részt tud-e egyáltalán venni az utolsó meccsen.

A két versenyzővel a finálét követően a Blikk stábja készített interjút. Dobos bár a könnyeivel küzdve, de kijelentette, hogy a második helynek is örül, és mindenképpen folytatni szeretné a sportot. Hozzátette, egyebek mellett azért is hálás a műsor stábjának, mert gyorsan reagáltak a betegségére, így a legjobb kezelést kaphatta, hogy ott tudjon lenni a szuperdöntőn.

Berki Mazsi a győzelmével kapcsolatban elárulta, bár magabiztos nőnek tűnik, nagy szüksége van a visszajelzésekre, a verseny alatt például nagyon sokat jelentett neki a dicséret az edzőjétől vagy éppen a kedvesétől. Mint mondta, most vasárnap másképp lépett be a ringbe, mint a korábbi meccsein, saját bevallása szerint ugyanis annyira rápihent a fináléra, hogy előtte nem is tudta kiadni magából a felgyűlt feszültséget.

Úgy jöttem ide, hogy hú, most már bokszoljunk! Muszáj kiütnöm magamból, ami bennem van. Volt ilyen bennem, akartam nagyokat ütni, remélem, sikerült is. Én is kaptam egyébként, nem is egyet

– fogalmazott Berki.

Ami a bokszolói karrierje jövőjét illeti, az influenszer elmondta, hogy néhány hétre most elutazik pihenni, de januárban visszatér az edzésekhez, nagy reményeket fűz ugyanis az előtte álló nemzetközi bokszbajnoksághoz is, ahol a celeb-kategóriában versenyezhet majd a sztárboxos győzelme egyik nyereményeként.

Kapcsolódó
Háromból két meccs kiütéssel végződött a Sztárbox szuperdöntőjében
Őrületes pofonokkal zárták a 2023-as Sztárboxot a döntőbe jutott versenyzők.
]

Ajánlott videó

Olvasói sztorik