Szórakozás

Brasch Bence: Annyira imádom a bunyót, hogy amikor szájba vernek, elkezdek nevetni

RTL
RTL
Azt viszont nem élvezte annyira, amikor egy ütés miatt vérrög alakult ki az orrában.

Múlt vasárnap Brasch Bence vehette át a férfi nehézsúly-kategória győztesének járó övet a Sztárboxban. A színész (akit 14 évvel ezelőtt a Csillag születikben ismert meg az ország) ma a Reggeli vendége volt, ahol elmondta, hogyan érezte magát az elmúlt hónapokban, kitért továbbá arra is, mennyire önmagára talált a bokszban.

Imádom a bunyót, esküszöm. Annyira, hogy amikor szájba vernek, akkor elkezdek nevetni, hogy ez az. Van fájdalomérzetem, csak amikor fáj, akkor megérzed, hogy vagy

– fogalmazott.

Brasch hozzátette, a felkészülése idején ő is kapott olyan ütéseket, amikre sokáig emlékezni fog. Megesett például, hogy vérrög keletkezett az orrában, amit fel kellett vágni, és mivel a sérülés újra begyulladt, többször is vissza kellett mennie a kórházba, hogy kezelni tudják.

Ami a Sztárbox utáni 2024-es nemzetközi megmérettetést illeti, a színész azt mondta, reméli, tud majd élni a lehetőséggel, ám most arra koncentrál, hogy a jelen sikereit élje meg és regenerálódjon. Az edzőjével januárban térnek majd vissza a közös munkához, bár ő saját bevallása szerint már a következő hetekben újrakezdené a bokszot.

A nemzetközi bokszversenyen való elindulásról Molnár Áron is hasonlóan fogalmazott nemrég, Berki Mazsi pedig már most biztos abban, hogy részt vesz majd a megmérettetésen.

Kapcsolódó

Ajánlott videó

Nézd meg a legfrissebb cikkeinket a címlapon!
Olvasói sztorik