Szórakozás

Rácz-Gyuricza Dóra úgy érzi, Rácz Jenő Sztárbox-menetelése miatt az ő vállát is meg lehetne veregetni

rtl
rtl
Neki otthon kellett tartania a frontot, míg a séf készült a műsorra.

A Sztárbox szuperdöntőjében Rácz Jenő kikapott Molnár Árontól. A séf később úgy nyilatkozott, talán már kívánta is azt a pofont, amivel véget ért számára a verseny:

Én már sajnos nagyon elkalandoztam fejben így a végére. Nagyon nehéz folyamatosan fókuszáltnak lenni. Mindennek, aminek ki van téve az ember, a média felhajtása, az edzések, a magánéleted, az éttermek. Sajnos én eddig bírtam, és a mai napot már éreztem, hogy már nem olyan, mint a többi bemelegítés, picit olyan lankadtabb vagyok.

Felesége, Rácz-Gyuricza Dóra a story.hu-nak nyilatkozott férje meneteléséről, ebben kiemelve, volt, hogy a séf heti hét napot edzett.

Előfordult, hogy reggel elment edzeni, délután intézte az étterme ügyeit, hazaugrott, majd visszament az edzőterembe. Ahogyan fejlődött, egyre motiváltabb lett. Betartott minden szabályt, például még a születésnapján sem ivott egy korty pezsgőt sem. Én közben vittem a háztartást, bevásároltam, főztem, nagyon odafigyeltem a diétájára, intéztem a mindennapos ügyeket, és nem utolsósorban Kamillával törődtem, hogy ő a munkájára és az edzésre koncentrálhasson. Szóval Jenő eredménye miatt az én vállamat is meg lehet veregetni. Viccet félretéve, ez nem volt áldozat, habár kemény időszak volt.

Arról, hogy az influenszer vállalna-e szereplést a műsor következő évadában, azt mondja:

Szerintem én igent mondanék, Jenő azonban vacillál, egyszer azt mondja, elvernék bárkit, máskor meg, hogy szó sem lehet róla.

Kapcsolódó

Ajánlott videó

Olvasói sztorik