Szórakozás

Megyeri Csilla elmondta, hogy halad a rendőrségi vizsgálat a fesztiválon történt verekedése ügyében

Ivándi-Szabó Balázs / 24.hu
Ivándi-Szabó Balázs / 24.hu
Rengeteg a tanú, így a nyomozást egy ideig még biztosan nem zárják le.

Megyeri Csilla júliusban verekedésbe keveredett a debreceni Campus Fesztiválon. Az influenszer szóváltásba keveredett egy párral, amelynek férfi tagja fizikai erőszakot alkalmazott Megyerivel szemben: „Megfogta a hajamat, a földre rántott és a fejemet ütötte” – mondta akkor. Megyeri nyolc napon belül gyógyuló sérüléseket szerzett. Egy hétig várt támadói bocsánatkérésére, majd mikor ez elmaradt, ügyvédhez fordult, és feljelentést tett ellenük. A Debreceni Rendőrkapitányság garázdaság bűntett gyanúja miatt indított eljárást.

A nyomozás jelenlegi állásáról a Bors írt, a lap információi szerint a vizsgálat a mai napig tart, az egykori műsorvezetőt október utolsó napján hallgatta ki a rendőrség. Rajta kívül öt-hat résztvevője volt még a konfliktusnak, és számos szemtanú volt jelen, így a tanúk száma meglehetősen magas.

Legutoljára október harmincadikán hívtak be kihallgatásra. Újra el kellett mondanom, hogy az emlékeim szerint mi történt, amit meg is tettem. Én nem tudok mást mondani, mint azt, hogy engem támadtak és ütöttek meg. Az ügyben egyébként harminc tanút hallgatnak ki, ami számomra azt jelzi, hogy a rendőrök komolyan veszik a dolgot, ami megnyugtató. Az ügyvédek szerint akár másfél évig is elhúzódhat a dolog, többek között a sok tanú miatt. Így nem is számítok rá, hogy idén elfelejthetem. Talán majd jövő év vége felé… Jó lenne már túl lenni ezen, szeretnék a jövőmre koncentrálni

– árulta el a lap megkeresésére Megyeri Csilla.

Ajánlott videó

Olvasói sztorik