Szórakozás

Janicsák Veca a popiparról: A szabadidőmet nem azzal akarom tölteni, hogy részegre igyam magam, úgy támogatókat szerezve

rtl
rtl
Nem akar haverkodni az előrelépés miatt.

Barabás Éva Portré című műsorában járt Janicsák Veca, aki édesapjával való kapcsolatáról is beszélt. Néhány hete Janicsák István is megtette ezt, nem túl pozitív kontextusban emelgetve kapcsolatukat:

Mostanában kicsit eltávolodott, lazábban tartjuk a kapcsolatot. Valamilyen oknál fogva úgy látja, hogy ő most egymaga többre megy.

Ő úgy fogalmazott az idősebb Janicsákról: „Édesapámmal ez még mindig necces dolog: nyilván ő ismert ember, ez ettől nehezebb. Nem titok, hogy gyerekkoromban ő nem sokat vett részt az életemben.”

Hozzáteszi: összekapcsolta őket később a zene. Beszélt arról is, nőként előny vagy hátrány-e a zeneiparban szerepelni.

Egy férfi nem tud kiöregedni a szakmából. 200 évesen is felmegy, megrázza magát, ha nőként ezt megteszi valakit, a Tina Turneren kívül azt mondják, nem tud megöregedni. Több az ítélkezés. Én nem vagyok elég exhibicionista ehhez a szakmához. Emiatt nem is akarok annyira érvényesülni. A szakmán belül azt tapasztaltam, ha együtt iszunk, együtt bulizunk, ki mit mond… én soha nem voltam ez az alkat. (…) Mindig van fellépésem, elég, de érzem, hogy van egy plafon, aminél nem lehet feljebb menni. Ahhoz ki kéne magamból fordulni, amit én nem fogok megtenni. Nekem ez így kényelmes, a szabadidőmet nem azzal akarom tölteni, hogy részegre igyam magam, hogy szerezzek támogatókat. Én azt otthon akarom tölteni

– magyarázta az énekesnő.

Ajánlott videó

Olvasói sztorik