Élet-Stílus

Janicsák István a lányáról: Veca mostanában eltávolodott, valami oknál fogva úgy látja, egymaga többre megy

tv2
tv2
Hamarosan a hetedik X-be lép az énekes.

70 éves lesz október 19-én Janicsák István, a Z’Zi Labor együttes frontembere. A Blikk készített interjút vele a jeles alkalomból, a lap egyebek közt arról érdeklődött, hogy telnek manapság a zenész napjai. Janicsák elárulta, munkamániás.

Miközben a zenei pályámat éltem, nem volt más lehetőségem, mint hogy üzletemberré is váljak. Eleinte sokat ügyetlenkedtem, mert ezt alárendeltem a zenének. Végül csak sikerült és a mai napig van egy vállalkozásom, amelyben művészekkel dolgozom együtt, dalszöveget írok és ahol én énekelhettem el az általam behozott Spongyabob főcímdalát, ezzel pedig a gyerekeknél menő lettem és újra nagy sikereket élhettem meg.

Lányáról, Janicsák Vecáról is ejtett néhány szót a zenész:

Mostanában kicsit eltávolodott, lazábban tartjuk a kapcsolatot. Valamilyen oknál fogva úgy látja, hogy ő most egymaga többre megy. De a fiamnak van egy lánya, Boróka, aki október 17-én, azaz két nappal az én születésnapom előtt ünnepel. Ő a legkisebb unokám, négyéves, nagyon jó fej, éjjel-nappal vihog, mindenből viccet csinál. Így most vele ünnepelek.

Ha már a SpongyaBob Kockanadrág főcímdalát emlegette Janicsák, itt a remek alkalom felidézni azt:

Ajánlott videó

Olvasói sztorik