Szórakozás

Azahriah, Eszenyi Enikő, Papp Máté Bence – ezekre a celebekre kerestünk rá legtöbbször idén

Varga Jennifer / 24.hu
Varga Jennifer / 24.hu
A Google kiadta 2023-as keresési statisztikáit.

A Google a napokban közzétette, mikre kerestek rá idén a legtöbbször. A Year in Search oldalon a globális listák mellett az egyes országok eredményeit is meg lehet nézi. Itthon a híres emberek, celebek tekintetében így alakult a top 10:

  1. Azahriah példátlanul sikeres évet záró dalszerző és énekes, jövő májusban tripla teltházas koncertet ad a Puskás Arénában. Érdekesség, hogy a tavalyi listán még csak a hatodik helyig jutott.
  2. Eszenyi Enikő színésznő, színházi rendező, idén a Dancing with the Starsban is szerepelt Hegyes Berci oldalán.
  3. Jákob Zoltán milliárdos üzletember, Magyarország 39. leggazdagabb embere, aki 2023-ban A Nagy Ő című műsorban keresett párt magának (vele készült interjúnk itt olvasható).
  4. Gálvölgyi János színművész, aki májusban rosszul lett és kórházba került, az intenzív osztályon kezelték, lélegeztetőre került. Utóbb kiderült, hogy bakteriális szív- és tüdőelégtelensége volt, de már sokkal jobban van, visszatért a színpadra is.
  5. Cansu Dere török színésznő, az Ezel, Szulejmán és Elárulva című sorozatok sztárja. Év elején halálhírét keltették, amikor olyan hírek jelentek meg, hogy a Törökországot és Szíriát sújtó földrengés következtében a romok alá kerülhetett. Később kiderült, hogy nem esett bántódása.
  6. Papp Máté Bence, a Fricska Táncegyüttes tagja, Tóth Gabi jelenlegi párja.
  7. Ferenc pápa, a katolikus egyház feje.
  8. Jenna Ortega amerikai színésznő. Legismertebb szerepe Wednesday Addams a Wednesday című Netflix-sorozatban. 2023-ban Magyarországon forgatott, többször lefotózták a Balaton partján.
  9. Szoboszlai Dominik magyar válogatott labdarúgó- és csapatkapitánya, nyáron a Premier League-be igazolt, a Liverpool támadó középpályása lett.
  10. Gubik Petra színésznő, énekesnő, az idei Sztárban Sztár évad győztese.

Az elhunyt hírességek közül Suhajda Szilárd, Matthew Perry, Vágó István, Tina Turner és Alan Rickman érdekelte leginkább a magyarokat, a filmeknél az Oppenheimer, a Barbie és az Avatar 2, ebben a sorrendben. Tévéműsorok tekintetében a Sztárboxot övezte a legnagyobb érdeklődés hazánkban, ezt követte a Nyerő Páros, a Power of Love, a Kőgazdag Fiatalok, majd a Dancing with the Stars.

Kapcsolódó
Idén is az új iPhone-ok érdekelték leginkább a magyarokat
A Google a 25. születésnapján az elmúlt negyed évszázad leggyakoribb kereséseit is összegyűjtötte.

Ajánlott videó

Olvasói sztorik