Szórakozás

Berki Mazsi: Jólesik, hogy az emberek többsége már nem teljesítmény nélküli celebet lát bennem

rtl
rtl
A bokszolós műsorban döntőig jutott.

A Blikknek szólalt meg Berki Mazsi a közelgő Sztárbox-döntő előtt, amit nem is biztos, hogy megrendeznek Dobos Evelin váratlan betegsége miatt – aztán később kiderült, hogy mégiscsak ringbe száll. A döntős Berki arról mesélt a lapnak, mi miatt vállalta el a műsort.

Elsősorban magának, apjának és a párjának akart bizonyítani.

Jólesik, hogy az emberek többsége már nem teljesítmény nélküli celebet lát bennem. Azt hiszem, tényleg változtam. Jóllehet, kevesen gondolnák, de például nagyon nehezen hozok meg döntéseket. A férfiak esetében sem az anyagi javakat helyeztem soha előtérbe, mindig az érzelmi biztonságra volt szükségem, amit a jelenlegi páromtól, Zoltántól maximálisan megkapok.

Hozzátette, keményen bánt vele az élet, és mára átértékelte, mi fontos és mi nem.

Szerencsés embernek tartom magam annak ellenére, hogy keményen bánt velem az élet. A kislányom születése után sokáig nem volt lehetőségem olyan módon megélni az anyaságot, ahogyan szerettem volna. Hamar vissza akartam állni a munkába, de ez a velünk történtek miatt még korábban eljött, mint szerettem volna. Amikor Emma egyéves lett, már együtt voltam a párommal, aki mellett végre az anyaságra tudtam koncentrálni. Olyan típus vagyok, aki aktívan éli az életét, de szükségem volt arra, hogy a kislányom legyen az első minden tekintetben, és ez meg is valósult.

Kapcsolódó
Dobos Evelin: Nem történhet meg, hogy ne legyek ott a döntőben
Infúziót kapott egy vírusos fertőzés miatt.

Ajánlott videó

Olvasói sztorik