Szórakozás

Molnár Áron azt mondja, visszafogta magát a ringben Józan Lászlóval szemben

RTL
RTL
Mivel kollégák és barátok, esze ágában sem volt bántani a színészt.

Múlt vasárnap ért véget a Sztárbox negyeddöntőjének utolsó fordulója, ahol Molnár Áron és Józan László is ringbe szálltak. A meccsen előbbi kerekedett felül, aki így hamarosan Rácz Jenővel csaphat össze a szuperdöntőben.

Molnár ma a Reggeliben vendégeskedett, ahol elmondta, nagyon ügyelt arra, hogy ne okozzon komoly sérült Józannak, akivel évek óta barátok.

Hat éven keresztül játszottunk együtt. Több mint 25 előadást játszottunk havonta, és most egyszer csak így szembeálltunk egymással a ringben. Eszem ászában sem volt Lacit bántani ebben a helyzetben. Nagyon fontos volt mindenek előtt, a győzelem előtt is a testi épsége. Hogy komolyabb sérülést ne szerezzen.

Amikor a műsorvezető arról érdeklődött, Molnár visszafogta-e magát, utóbbi rávágta, hogy természetesen.

Utána elmondtam neki. Előtte miért mondtam volna? Féljen csak!

Ami a következő ellenfelét illeti, a színész úgy fogalmazott, szerinte már az, amit Rácz Jenő elért az életében, önmagában tiszteletre méltó, és úgy látja, amibe belefog, azt teljes erőbedobással csinálja, nem utolsó sorban pedig az edzőjét is nagyon jónak tartja. Kimondhatatlanul várja a meccset, hangsúlyozta viszont, hogy az első helyet jelentő övért megy.

Egy korábbi Sztárbox adásban egyébként Rácz Jenő is a barátjával, Kabát Petivel csapott össze a ringben. A séf ekkor kiütötte a focistát, aki percekre elveszítette  az eszméletét. A képernyőn látottak miatt az NMHH nemrég eljárást indított az RTL ellen.

Kapcsolódó
Rácz Jenő Kabátnak kiosztott KO-ja miatt az NMHH eljárást indít az RTL ellen
Most a csatorna szaladhat bele pofonba az újpesti focista után.

Ajánlott videó

Nézd meg a legfrissebb cikkeinket a címlapon!
Olvasói sztorik