Szórakozás

Úgy tűnik, Selena Gomez felvállalta kapcsolatát új párjával

Kevin Winter / WireImage / Getty Images
Kevin Winter / WireImage / Getty Images
A jelek szerint egy producerrel jár.

Selena Gomez ősszel egy podcastműsorban beszélt arról, hogy úgy érzi, olyan világban él, ahol a fiúk összekeverik az elvárásokat a magas igényekkel. Elmondta, hogy ő maga olyan kapcsolatot keres, ahol a párja megnevetteti, kedves vele, a családjához és körülöttük lévő emberekhez. Az említett, szeptemberi adásban azt is kijelentette, hogy boldog szingli.

Úgy fest, az énekesnőre azóta rátalált a szerelem: egy rajongói oldal nemrég egy összeszerkesztett fotót tett közzé róla és a feltételezések szerinti új párjáról, a 35 éves Benny Blanco producerről, akivel együtt dolgoztak a Single Soon című dalon. A poszthoz Gomez is hozzászólt, látszólag megerősítve a kettejükről szóló pletykákat:

Ő az abszolút mindenem a szívemben

– írta kommentjében az énekesnő.

 

A bejegyzés megtekintése az Instagramon

 

Comments By Celebs (@commentsbycelebs) által megosztott bejegyzés

A hozzászólók között akadtak, akik negatívan nyilatkoztak a producerről, néhányan pedig választ is kaptak Gomeztől.

A People kiszúrta, hogy az énekesnő több kommentjében is hangsúlyozta, hogy Blanco jobb, mint bárki, akivel korábban randizott, meghagyta továbbá azt is a fanyalgóknak, hogyha nem tudják boldogan elfogadni, akkor ne akarjanak részt venni az életében.

Gomez egyébként később a korlátozott ideig elérhető Instagram-történetében is megosztott egy fotót, amin egy B-betűt formáló gyűrűt visel.

Kapcsolódó

Ajánlott videó

Olvasói sztorik