Szórakozás

Rékasi Károly a sérüléséről: Összeomlottam a diagnózis után

tv2
tv2
A lába már újra a régi.

Rékasi Károlynak fel kellett adnia a Farm VIP-t, miután lába rossz állapotba került, és trombózis gyanúja ütötte fel a fejét. Azt a döntést hozta meg az orvosi stábbal együtt, hogy elhagyja a celebek farmját, hogy otthon lábadozhasson tovább. A Borsnak nyilatkozott arról a napról.

Nem tudtam mit csinálni, mert a szervezetem így reagált a túlterhelésre. Az orvosok először egy mélyvénás trombózisra gyanakodtak, ami önmagában is már komoly dolog, aztán kiderült, hogy egy pangó folyadék okoz újabb problémákat a lábamban, ami gátolja a keringést. Amennyiben ez nem tud eltávozni, műtétre kerül sor, vagy a legrosszabb esetben elhal a végtag, és elveszíthetem a lábamat. Az előre vetített lehetőségektől pedig igenis megijedtem, elmondták, amennyiben nem jegelem, és nem pihentetem minimum 10-12 napon keresztül, ezekkel következményekkel számolnom kell. A kórházban töltöttem az éjszaka jelentős részét, reggel érkezett meg a producer, vele közösen hoztuk meg a döntést.

Rékasi hozzáteszi, unszolni kellett őt, hogy menjen kórházba:

Bevallom őszintén, összeomlottam a diagnózis hallatán.

Azt mondja, a családja nagyon megijedt, ő maga nem, hisz sok nehéz helyzeten túlvan már.

A fiam szállított rendszeresen kontrollvizsgálatokra, még csak véletlenül sem hagyta, hogy félrevetítsek az állapotommal kapcsolatban. Ott volt bent, és ő kérdezte a vizsgálatot végző szakorvost. Elképesztő volt! Én már a tíz nap letelte előtt úgy éreztem, tudok járni, de figyelmeztettek: tilos. Ekkor Zsigmond azt mondta: »Édesapa, kezdj el járkálni, és tedd a dolgodat, de tudd, hogy én semmiben nem leszek a segítségedre a továbbiakban, amennyiben bármi lesz a következménye.« Nem volt más választásom, komolyan kellett vennem, és szót fogadtam az utasításoknak

– vélekedett állapotáról a színész.

Kapcsolódó

Ajánlott videó

Nézd meg a legfrissebb cikkeinket a címlapon!
Olvasói sztorik