Szórakozás

Ördög Nóra az első házasságáról beszélt

TV2
TV2
Az a frigy pár hónapig tartott, még ki sem mondták a válást, amikor a műsorvezető már Nánási Pállal tervezett családot.

Ördög Nóra 2008 augusztusában, hét év együttlét után ment hozzá első férjéhez, Rubin Kristófhoz, akivel még az év decemberében el is váltak. A műsorvezető nem gyakran beszél első házasságáról, nemrég azonban egy YouTube-műsorban felidézett egy-két emléket, amit a story.hu szúrt ki. Egyebek mellett arról beszélt, hogy kamaszként nem volt lázadó típus, de később bepótolta a „lemaradást”.

Az első férjem mondogatta mindig, amikor elkezdtünk vitázni, hogy most élem a kései kamaszkoromat, és rajta töltöm ki a lázadásomat

– mesélte az interjúban. Később elmondta, mindig tudta, hogy szeretne családot alapítani, de elsőre nem érezte úgy, hogy megtalálta hozzá a megfelelő partnert.

Amikor az első férjemmel együtt voltunk és családot terveztünk, egyszer nem jött elő az a gondolat, hogy nekünk közös gyerekünk lesz, és ez nyilván nem véletlen. Tehát valahogy az az ösztön, az az érzés nem kapcsolt be abban a kapcsolatban. Amikor a Palkóval összekerültem, ott viszont az első perctől kezdve tudtam, hogy megérkeztem, ő az az ember, nekünk gyerekünk lesz

– fogalmazott Ördög Nóra, aki 2010 szeptembere óta Nánási Pál felesége. A páros hamar elhatározta, hogy gyereket vállalnak, de végül csak három és fél év küzdelem után született meg lányuk, Mici, majd egy évvel később fiuk, Vencel.

Annyira hamar elhatároztuk, hogy mi gyereket szeretnénk, hogy még azon is elgondolkoztunk: mi van, ha nem mondják ki a válást? Láttunk a celebvilágban sok ilyen példát. Mi van, ha nem mondják ki a válásomat a volt férjemtől, amíg nekünk összejön a baba? Olyankor elindul egy jogi hercehurca, hiszen van egy ilyen dolog, hogy ilyenkor automatikusan a volt férj nevére anyakönyvezik a gyereket. Még ezen viccelődtünk, mert ez annyira azonnali és evidens gondolat volt, és aztán az élet valamiért nem így adta.

Ajánlott videó

Olvasói sztorik