Szórakozás

Blikk: figyelmeztető lövést adtak le a rendőrök az utcán randalírozó Mandula Ádám miatt

Az egykori reality-szereplő a lakása erkélyéről lövöldözött, majd egy 75 centis karddal felszerelkezve nyakába vette a várost.

„Figyelmeztető lövés után bilincselés” címmel jelent meg bejegyzés szerdán a Pest Vármegyei Rendőr-főkapitányság Facebook-oldalán. Ebben az áll, hogy a rendőrök az utcán fegyvereztek le egy 33 éves férfit, aki előzőleg budaörsi otthona erkélyéről üvöltözve lövéseket adott le.

Már 2023. december 4-én délelőtt indult a buli az albérletben. M. Ádám alapozásként – bömbölő zenével a háttérben – sűrűn emelgette a szeszes poharat, később kilépett az erkélyre, ahonnan artikulálatlanul üvöltözni kezdett, kardjával hadonászott, gáz-, és riasztófegyverével több lövést adott le céltalanul. A fegyvere mellé betársított karddal felszerelkezve vette aztán nyakába a várost. A riasztott egységek a Kamaraerdei úton látták meg. Mellényének zsebéből fegyvere, kabátja alól a kard markolata lógott ki. Hiába hangzott el, a határozott rendőri felszólításnak nem engedelmeskedett, zavart, kiszámíthatatlan viselkedése közben fegyvere felé nyúlt, ezért azonnali reakcióra volt szükség: az egyik intézkedő rendőr előkapta szolgálati lőfegyverét és leadott egy figyelmeztető lövést. Pillanatok alatt ártalmatlanná tették, majd bilincselve előállították

– olvasható a rendőrség posztjában, ami azzal zárul: a férfi drogtesztje és alkoholszondája is pozitív eredményt hozott. Kihallgatásán nem tagadta az erkélyjelenetet, a többire nem emlékezett tisztán. „Az őrizetbe vett M. Ádámot fegyveresen elkövetett garázdaság bűntettével gyanúsították meg, letartóztatásáról a bíróság dönt.”

A Blikk úgy tudja, hogy a férfi Mandula Ádám, aki korábban szerepelt az Éden Hotelben, az Aranypartban, illetve az Éjjel-nappal Budapestben is, illetve egy időben a Golden Coast nevű együttesben zenélt. Ezt megelőzően is többször meggyűlt a baja a törvénnyel, az Egyesült Államokban már volt börtönben is. Viselt dolgai miatt gyereke anyja, Géczi Bea megtagadta tőle közös fiuk láthatását.

Kapcsolódó

Ajánlott videó

Nézd meg a legfrissebb cikkeinket a címlapon!
Olvasói sztorik