Szórakozás

Géczi Bea Mandula Ádámról: Kérvényezni fogom, hogy vegyék le a nevéről a fiunkat

RTL
RTL
Mára teljesen megszakították vele a kapcsolatot.

Ahogy arról a 24.hu-n is beszámoltunk, a zavart, kiszámíthatatlanul viselkedő Mandula Ádámot hétfőn az utcán fegyverezték le a rendőrök, miután a korábbi valóságshow-szereplő otthona erkélyén „artikulálatlanul üvöltözött, kardjával hadonászott, gáz-, és riasztófegyverével több lövést adott le céltalanul”. A férfi drogtesztje és alkoholszondája is pozitív eredményt hozott, letartóztatásáról a bíróság dönt majd.

Az esetet követően a Blikk felkereste Mandula volt párját, Géczi Beát, aki már korábban megtagadta a férfitól közös fiuk, Medox láthatását.

Nemrég beszéltük Fecsóval (Szegedi Fecsó, Géczi jelenlegi párja – a szerk.), hogy ebből vagy tragédia lesz, vagy börtön. Legalább ott kijózanodik. Fél éve még nem volt ennyire rossz a helyzet, de teljesen megszakítottuk vele a kapcsolatot. Nyugodt vagyok, mert a gyerekem itt van mellettem, nem tudja, hova jár óvodába, nem tud semmit Medoxról. Ő is mondogatta, hogy nem akar vele lenni, még úgy sem, hogy én ott vagyok. A gyerekek érzik az ilyet. Én csak őt sajnálom, és nem szeretném, hogy ezt a szégyent át kelljen élnie. Már utánanéztem, be fogom adni a kérvényt, hogy vegyék le a nevéről a fiunkat. Hamarosan iskolás lesz, ne ő igya meg a levét az apja viselkedésének

– árulta el Géczi Bea a lap érdeklődésére.

Mandula Ádámnak egyébként nem először gyűlt meg a baja a hatóságokkal, korábban például ittas vezetés miatt elvették a jogosítványát, és az Egyesült Államokban már volt börtönben droghasználat miatt. A Blikk értesülései szerint pár hónapja megfenyegette Szegedi Fecsót, valamint exét, Géczi Beát is zaklatta.

Kapcsolódó
Blikk: figyelmeztető lövést adtak le a rendőrök az utcán randalírozó Mandula Ádám miatt
Az egykori reality-szereplő a lakása erkélyéről lövöldözött, majd egy 75 centis karddal felszerelkezve nyakába vette a várost.

Ajánlott videó

Olvasói sztorik