Szórakozás

Kabát Peti a térdsérüléséről: Már túlesnék a műtéten, de nem is biztos, hogy kell

RTL
RTL
A Sztárboxban sérült meg, miután Rácz Jenő kiütötte.

Kabát Petinek a Sztárboxban, a Rácz Jenő elleni bokszmeccsen bicsaklott ki a térde, miután a séf kiütötte és ő a földre rogyott. Az egykori focista eleinte reménykedett, hogy nem kell majd műteni, pár nappal később azonban már arról posztolt közösségi oldalán, hogy az orvosok elkerülhetetlennek látják a beavatkozást. Ennek már majdnem két hete, és azóta sem történt előrelépés az ügyben. Kabát a Blikknek elárulta, mostanra az orvosok sem tudják eldönteni, szükség van-e beavatkozásra.

Az első orvos, akinél voltam, azt mondta, műteni kell, mert sérült a porcom. Aztán a doktor, aki operált volna, megvizsgált, majd azt mondta, az ínszalagom sérült. Azt viszont nem kell műteni, gyógytornával kezelhető. A két orvosnak konzultálnia kell erről, én pedig remélem, minél hamarabb megoldást találnak, de az is lehet, hogy egy harmadik dokihoz is el kellene mennem

– fogalmazott Kabát Péter, akinek bár egyes mozdulatok fájdalmat okoznak, ennek ellenére azt gondolja, akár futni is tudna.

Járok kezelésre, de kiakasztó ez a helyzet, inkább már túlesnék a műtéten, de nem is biztos, hogy kell… Jó lenne már ott tartani, hogy gyógyulok.

Ajánlott videó

Olvasói sztorik