Szórakozás

Hadas Alfréd napszúrás miatt összeesett a Farm VIP forgatásán

TV2
TV2
Orvosaitól úgy tudja, másfél-két óráig lehetett kiütve.

A Farm VIP legutóbbi adásában egy erőnléti feladatban kellett helytállniuk a versenyzőknek – ami közben Demcsák Zsuzsa a válásaival kapcsolatosan is eleresztett egy poént. A celebeknek párokban kellett a levegőben tartaniuk egy kockát a lábaikkal, ami egy idő után komoly fájdalommal járt. A megmérettetést végül a piros csapat nyerte meg, újonnan érkezett tagjuk, Hadas Alfréd viszont nem tudott velük együtt ünnepelni.

Utóbbi és Paprika Dorina hamar kiestek, így helyet foglaltak a bálákon, hogy a csapattársaiknak szurkoljanak. A feladat viszont jóval tovább tartott, mint gondolták, és mivel Hadas a stábtagok figyelmeztetésének ellenére sem vitt magával sapkát, nem volt, ami megóvhatta volna a tűző naptól.

Be volt fonva a hajam és folyamatosan éreztem, hogy emelkedik a hőmérséklet. Elkezdtem magamat vízzel locsolni, mert eljutottam egy pontra, hogy egyenesen sem tudtam menni a napszúrás miatt. Szédültem, hányingerem volt, de nem akartam leülni, mert akkor azt éreztem, hogy nem tudok felállni

magyarázta a Borsnak a Sztárban Sztár leszek! egykori versenyzője, aki végül annyira legyengült a napszúrás miatt, hogy az orvosi csapatnak kellett ellátnia.

A játék végén Simon támogatott ki az orvoshoz, aki megvizsgált. De egy ponton elsötétült minden, csak arra emlékszem, hogy az orvosnál ébredtem. Kiderült, hogy miután megvizsgáltak, infúzióra kötöttek. Az orvosok is azt mondták, hogy nagyjából másfél-, két órát voltam kiütve.

A versenyző hozzátette, az ellátását követően amilyen hamar csak lehetett, csatlakozott a csapatához, nem szerette volna ugyanis cserbenhagyni őket a termelési verseny közepén.

Kapcsolódó

Ajánlott videó

Olvasói sztorik