Szórakozás

„A kisbaba nem volt retusálva!” – Kulcsár Edina kislányával közös új képe alatt tisztázta a dolgokat

TV2
TV2
Posztolt egy képet Amarával, aki a kommentelők szerint teljesen máshogy néz ki, mint pár hónappal ezelőtt.

Májusban született meg Kulcsár Edina és G.w.M első közös gyereke, akit Amarának neveztek el. A kislány arcát elsőként a Story címoldalán mutatták meg októberben, majd a rapper egyik november elején megjelent klipjében is szerepelt a baba. Kulcsár kedden friss fotót posztolt közösségi oldalán legkisebb gyerekéről, amihez azt írta:

Földre szállt angyalkám!

A bejegyzés alatt már a posztolást követő órában rengeteg dicsérő komment jelent meg, azonban akadtak kevésbé kedves hozzászólások is. Egy felhasználó például azt kérdezte, hogy „Ez ugyanaz a gyerek, aki valamelyik pletykalapban volt?”, mire egy másik úgy reagált, nem érti, miért kell egy kisbabát retusálni. Ezt már Kulcsár sem hagyta szó nélkül, válaszában ezt írta:

A kisbaba nem volt retusálva! Ugyanaz a gyerek, csak éppen kisebb volt, és ebben a korban elég gyorsan változnak a gyerekek. Legalábbis nálam mindegyik gyermekemnél ez így történt. Ez az egyik! A másik: az egy fotózás volt. Mások a fények, nyilván sokkal jobbak, mint egy szűrt fénnyel megvilágított rendezvényen, szóval az összes vonás szépen látszik és még sorolhatnám. Szívesen belemegyek, de egyáltalán kell? Kiteszek végre egy képet a kislányommal, és ezzel kell foglalkozni? Azért valljuk be, hogy ez elég elgondolkodtató!

A bejegyzést ide kattintva lehet megnézni.

Kapcsolódó
Kulcsár Edina és Amara is szerepelnek G.w.M legújabb videoklipjében
A klip tele van filmes utalásokkal, a rapper egy ponton például megállítja a felé repülő töltényeket, mint Neo a Mátrixban.

Ajánlott videó

Nézd meg a legfrissebb cikkeinket a címlapon!
Olvasói sztorik