Szórakozás

Apró Anna: Sajnos nem tudom magamat teherbe ejteni vagy megkérni a saját kezem

rtl
rtl
Nem tud mást tenni, mint várni.

Elstartolt az RTL új realityje, A Város királynői. Az első adásban Apró Anna – aki korábban a Cápák között című műsorban is látható volt – beszélt egy számára fontos témáról.

Van két dolog, amit nem megvenni a pénzen: az egyik a gyermek, a másik egy igaz férfi szerelme, mert megkéri a kezed, örök hűséget fogad számodra, és addig éltek, míg meg nem haltok. Ezt eddig nem tudtam se kikényszeríteni, sem megvásárolni. A Csipkerózsika jut eszembe, hogy félálomban vársz, amíg meg nem öregszel, hogy majd lesz valami. Nem tudom sajnos magamat teherbe ejteni vagy megkérni a saját kezem, úgyhogy várnom kell. Nem örülök ennek a helyzetnek.

Apró hozzáteszi, vannak, akiknek hétszer is megkérik a kezüket, vele még egyszer sem történt ilyesmi.

A realityről szóló kritikánk itt olvasható, arról pedig, hogy miként szerezték a szereplők vagyonukat, itt lehet többet megtudni.

Kapcsolódó
Vakarószalon, hajhosszabbítás, ingatlanok – így szerezték a vagyonukat A Város királynői
December elején újra azt nézhetjük az RTL-en, hogy miként élnek a gazdagok, így utánanéztünk, a cégeik milyen teljesítményt nyújtottak az elmúlt években. Néhányuknál a vállalkozások beszámolói finoman szólva sem indokolják a luxus jelzőt.

Ajánlott videó

Olvasói sztorik